Novi asistent

James Bond treba pomoćnika za seks? Slavni tajni agent dobiva stručnjaka za škakljive scene!

Daniel Craig (Foto: Profimedia) Daniel Craig (Foto: Profimedia) Profimedia 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Daniel Craig (Foto: Profimedia) Rachel Weisz i Daniel Craig (Foto: AFP) James Bond (Foto: PR) James Bond (Foto: PR) James Bond (Foto: PR) Ana de Armas (Foto: Profimedia) Ana de Armas (Foto: Profimedia) +0 Daniel Craig (Foto: Profimedia) Galerija

Novi nastavak Jamesa Bonda mogao bi imati najuvjerljivije scene seksa dosad. Naime, angažiran je i pomoćnik za intimne scene.

Novi James Bond donosi i novosti: Daniel Craig i Ana De Armas na setu će imati i pomoćnika za intimne scene.

Pogledaj i ovo Daniel Craig Ne voli pažnju Daniel Craig u izlasku s kćeri ljepoticom za koju rijetki znaju da i postoji, već joj je 30 godina, a paparazzi su je dosad snimili samo nekoliko puta

James Bond kroz duga je desetljeća svog postojanja doživio mnoge sadržajne i stilske promjene, no sada dobiva i dodatak setu koji filmovima o ovom špijunskom junaku prije nije trebao - pomoćnika za intimne scene.

Snimanje 25. po redu nastavka o poznatom zavodniku i tajnom agentu Jamesu Bondu ovog će puta ugostiti i posebnu osobu koja će glumce savjetovati kako pristupiti snimanju škakljivih scena seksa. 

Glavni glumci novog nastavka Daniel Craig (51) i Ana De Armas (31) tako će prilikom snimanja golišavih scena imati i stručnu osobu koja će im pomagati u tome da sve izgleda što uvjerljivije, ali i da se sami glumci osjećaju što opuštenije na setu. 

S obzirom na pokret #MeToo zbog kojeg su mnoge slavne dame progovorile o seksualnom zalostavljanju kojem su se našle izložene u holivudskim krugovima, ovakve mjere opreza i želja da se producenti ograde od neugodnih situacija postaju sve učestalije.

"Sve se pomnije i pažljivije snima i svim se silama žele osigurati da zvijezde na setu dobiju svu podršku i potporu koju trebaju, pa čak i kada su u pitanju ponekad riskantne scene seksa", otkrio je izvor blizak filmskom setu.

Samo jedno je sigurno - James Bond će sada još uvjerljivije znati obaviti posao. 

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Vodianova (Foto: Getty Images) Natalia Vodianova (Foto: Instagram) Natalia Vodianova i Justin Portman (Foto: Getty) Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Getty) +7 Natalia Vodianova i Antoine Arnault (Foto: Instagram) Celebrity Odrasla je u teškom siromaštvu, danas ima milijune, a bivši muž zbog njezine je bešćutnosti završio na liječenju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene