Je li to moguće?

Iza omiljenog božićnog filma krije se mračna i zastrašujuća priča, glavni zavodnik prikazan je u skroz drugačijem svjetlu?

Film The Holiday - 3 Film The Holiday - 3 Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Film The Holiday - 1 Film The Holiday - 4 Film The Holiday - 3 Film The Holiday - 2 Film The Holiday - 5 Film The Holiday - 6 Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Miffy Englefiel - 4 Cameron Diaz, Jude Law, film Holiday +0 Miffy Englefield (Foto: Screenshot) Galerija

"The Holiday" slovi kao jedan od omiljenih božićnih filmova, ali neki su uvjereni da se iza njegove radnje krije mračna priča.

Božićni blagdani ne mogu proći bez jednog od omiljenih filmova "The Holiday" iz 2006. godine, a koji se ovih dana našao u središtu pozornosti i to zahvaljući pomalo zastrašujućoj teoriji koju su smislili njegovi obožavatelji.

"The Holiday" je romantična komedija u kojoj nesretno zaljubljena Amerikanka Amanda, koju glumi Cameron Diaz, za blagdane zamijeni svoju vilu za slatku seosku kućicu u Velikoj Britaniji, gdje upoznaje Grahama, kojeg je utjelovio Jude Law.

U romantičnom slijedu događaja, udovac Graham postaje opčinjen Amandom, a ona odlučuje provesti neko vrijeme s njim i njegovim kćerima. I dok većina gleda film kako bi se bolje osjećali u tmurnim i hladnim zimskim mjesecima, drugi imaju drugačiji pogled na njegovu radnju. Tako je jedan korisnik Reddita podijelio vlastitu bizarnu i zapanjujuću teoriju o optimističnoj komediji, koja Grahama prikazuje u novom svjetlu. On navodi kako vjeruju da je Graham zapravo ubio svoju prvu ženu kako bi mogao naslijediti njezin dom i da mu u svemu pomaže njegova sestra Iris, u čijoj smo ulozi gledali Kate Winslet.

"Kate (Iris) je presretna kad vidi koliko je veličanstvena i luksuzna Cameronina kuća jer zna da su ona i Jude osvojili jackpot. U međuvremenu, Jude (Graham) pažljivo organizira "slučajni" sastanak i manipulira s Cameron (Amandom) kako bi je osvojio. Sve što slijedi osmišljeno je da bi proveli svoju zavjeru", napisao je korisnik.

Neki nisu baš uvjereni u tu priču, ali jedna je osoba napisala: "Više detalja i dokaza koji bi to poduprli bilo bi sjajno. Sviđa mi se. Zvuči dosta poput Crimson Peaka," na što je netko odgovorio: 'Ali s više šalova i ukusno uređenim kuhinjama.'

Prošle se godine šuškalo kako će hit-film dobiti svoj nastavak, ali Kate Winslet je demantirala te tvrdnje koje su izazvale oduševljenje među njegovim vjernim gledateljima.

"Čitala sam nešto o tome, ali prvi put čujem za to.
Iskreno, niti jedan agent ili predstavnik ili bilo tko od šefova nije razgovarao sa mnom o tome. Ruku na srce, to nikad nije dolazilo u obzir", izjavila je tada Kate za magazin People.

Scenaristica i redateljica filma Nancy Meyers također se na tu temu oglasila na Instagramu napisavši: "Toliko upita o ovome - oprostite, ali to nije istina".

Snimanje filma "The Holiday" koštalo je 70 milijuna funti, ali je na kino blagajnama zaradio preko 200 milijuna i postao je neizostavni blagdanski film, a kućica koja se pojavljuje u njemu velika je atrakcija za njegove obožavatelje. Inače u njoj se može odsjesti nakon što su njezini vlasnici shvatili koliko je veliko zanimanje za nju i to po cijeni od 295 funti po noćenju, a nalazi se u engleskom mjestašcu Holmnbury St. Mary.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 2 +29 Ella Dvornik - 1 Nekad i sad Isplivale fotografije Elle Dvornik iz mlađih dana, pogledajte kako je izgledala u ludim tinejdžerskim godinama, bilo je dosta ekstrema!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Ruben Van Gucht - 4 +26 Ruben Van Gucht - 3 Celebrity Suprug Blanke Vlašić podijelio je obiteljski trenutak sa sinom za pamćenje, evo čime se to ponosni otac pohvalio!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene