To je snaga ljubavi!

Omiljena romantična komedija trebala je imati skroz drugačiji kraj, ali evo zašto je u zadnji tren došlo do promjene plana!

Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meg Ryan i Billy Crystal (Foto: Screenshot) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Meg Ryan (Foto: Screenshot) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Billy Crystal, Meg Ryan (Foto: Profimedia) Rob Reiner i Michele Singer Meg Ryan - 10 Meg Ryan - 9 Meg Ryan - 8 +19 Meg Ryan - 6 Galerija

Film kad je "Harry sreo Sally" trebao je imati potpuno drugačiji kraj, otkrio je to njegov redatelj Rob Reiner, a za sve je zaslužna njegova sadašnja supruga Michele Singer.

Redatelj jedne od omiljenih romantičnih komedija iz 1989. godine "Kad je Harry sreo Sally" otkrio je kako je njegov film zapravo trebao imati drastično drugačiji kraj, no ipak je svoj plan odlučio promijeniti.

Hvaljeni glumac i redatelj 76-godišnji Rob Reiner govorio je o snimanju filma tijekom nedavnog gostovanja u emisiji "Who’s Talking to Chris Wallace" na CNN-u i priznao da je zapravo planirao mnogo tužniji kraj za Harryja Burnsa i Sally Albright.

Kao što obožavatelji znaju, film je završio Harryjem odlaskom na novogodišnju zabavu na kojoj je bila Sally kako bi joj jednom zauvijek izjavio ljubav, održavši emotivni govor u kojem je naveo sve stvari koje je obožavao kod nje. To se naravno svidjelo gledateljima, ali prema Robovim riječima, ljubavna priča Harryja i Sally trebala je završiti sasvim drugačije.

"Želite li čuti nešto zanimljivo o tom filmu? Originalni završetak filma koji smo imali predviđao je da Harry i Sally ne završe zajedno", ispričao je Rob, koji je inače bio u braku s glumicom Penny Marshall od 1971. do 1981. godine, objasnio je da zbog toga što je njegova veza završila razvodom, nije želio likovima dati sretan kraj.

Jeste li gledali film "Kad je Harry sreo Sally?"

  • Da, to mi je jedan od omiljenih!
  • Ne gledam romantične komedije.
  • Treba nam više takvih filmova!

Ukupno glasova:

"Bio sam samac deset godina i nisam mogao zamisliti kako ću ikada biti opet s nekim i zbog tog osjećaja nastao je 'Kad je Harry sreo Sally'. Planirao sam da će se njih dvoje vidjeti, pričati i otići jedno od drugoga", prisjetio se redatelj.

Ali njegovo se razmišljanje promijenilo nakon što je upoznao svoju sadašnju suprugu, Michele Singer i to usred snimanja filma. Njih dvoje su se vjenčali 1989. godine, iste godine kada je film izašao, i od tada su zajedno.

"Upoznao sam svoju suprugu Michelle, s kojom sam sada u braku 35 godina, dok smo snimali film i promijenio sam mu kraj", pojasnio je.

Film, u kojem su glumili Billy Crystal kao Harry i Meg Ryan kao Sally, pratio je prijatelja s fakulteta koji su se udaljili, ali su se vratile u živote jedno drugome nakon što su im se putevi slučajno ukrstili u jednoj knjižari deset godina kasnije. Dok su na početku pokušavali biti prijatelji, polako su se počeli zaljubljivati i nakon niza neugodnih intimnih trenutaka i svađe koja ih je umalo rastavila, film je završio tako što su njih dvoje prošetali do oltara nakon Harryjevog iskrenog govora, koji se još uvijek citira čak i sada, desetljećima kasnije.

Pogledaji ovo Meg Ryan i Russell Crowe Zanimljivosti Ljubavna priča kraljice romantičnih komedija i miljenika žena sve je šokirala, a njoj i pokvarila savršen imidž te donijela ružne nadimke!

Rob se proslavio nakon što je od 1971. do 1979. godine glumio u CBS-ovoj seriji "Svi u obitelji", što mu je donijelo dvije nagrade Emmy za najbolju sporednu ulogu u humorističnoj seriji. Osim "Kad je Harry sreo Sally", režirao je niz drugih velikih filmova kao što su "The Sure Thing", "Stand by Me", "The Princess Bride", "Misery", "A Few Good Men" i "The American President".

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Saša Lozar Saša Lozar, Dora 2024 Saša Lozar, Dora 2024 Dora 2024. - 1 +10 Dora 2024. - 2 Celebrity Društvene mreže vrve forama na račun falša Saše Lozara, oglasio se i on: "Bolje biti viralan nego sterilan!"

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson Paul Anderson +5 Paul Anderson Nekad i sad Šokantne fotografije glumca iz hit-serije obilaze svijet, droge su itekako ostavile traga na njegovu izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene