Sjećate li ih se?

Kako danas izgledaju Fez i Donna iz ''Ludih sedamdesetih''? Nakon dugo vremena pojavili su se u javnosti, evo koliko su se promijenili

Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 2 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 2 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Laura Prepon - 9 Wilmer Valderrama - 5 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 3 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 4 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 5 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 6 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 7 Laura Prepon - 3 Laura Prepon - 7 Laura Prepon i Wilmer Valderrama - 1 +15 Laura Prepon - 10 Galerija

Zvijezde serije ''Lude sedamdesete'' ponovno su se susrele na crvenom tepihu, a jedna od glavnih glumica danas je potpuno neprepoznatljiva.

Serija ''Lude sedamdesete'' koja se emitirala na prijelazu u 2000-e godine bila je omiljena brojnim tadašnjim tinejdžerima, a među glavnim ulogama našli su se i Ashton Kutcher, Mila Kunis.

Pogledaj i ovo Wilmer Valderrama i Demi Lovato (Foto: Instagram) I dalje se vole Bili su zgodni, uspješni i ludo zaljubljeni, a onda je sve uništila njezina ovisnost

Osim njih dvoje, omiljena lica bili su i Laura Prepon te Wilmer Valderrama, a fotografije danas pokazuju koliko su se promijenili od ove serije koja ih je vinula među zvijezde.

Prepon i Valderrama ponovno su se susreli na premijeri nastavka ove serije koja je snimljena prošle godine, a pred fotografima su pozirali s Kurtwoodom Smithom i Debrom Jo Rupp koji su također glumi u početnim epizodama serije.

Njihov susret obilježili su zagrljaji, a najveći šok i promjenu donijela je Laura koja je danas gotovo neprepoznatljiva. U seriji vatrena crvenokosa djevojka, a sada crnka s drastično kraćom kosom, Prepon i dalje oduševljava figurom. Kroz godine je mijenjala boje kose pa je bila crvena, plava, a sad crna, ali njen osmijeh i dalje je najupečatljiviji dio njena lica.

S druge strane, Wilmer je i dalje jedan od zgodnijih muškaraca, a na crvenom tepihu zasjao je u plavom baršunastom odijelu i crnoj košulji.

Nakon ''Ludih sedamdesetih'', Prepon je glumila u ''Heroju'', ''Dr. Houseu'', ''Djevojci u vlaku'' i brojnim drugim filmovima, a Wilmer se pronašao u kriminalističkim serijama i filmovima pa je tako glumio u ''NCIS: Hawai'', ''Specijalnom izvještaju'', ''NCIS: New Orleansu'' i sličnima.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić Lana Jurčević i Luka Nižetić +25 Lana Jurčević i Luka Nižetić Nekad i sad Prisni trenuci Luke Nižetića s lijepom kolegicom zbog kojih se dugo šuškalo da su par, a ona je godinama kasnije otkrila nešto nevjerojatno!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 2 Kralj Charles, princ William i Kate Middleton - 1 Princ William, Kate Middleton Princ William, Kate Middleton +27 Princ William, Kate Middleton Celebrity Princ Harry javno je podijelio i što je to kralju Charlesu smetalo kod Kate Middleton i brata Williama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene