''Idemo!''

Bračni par Joksimović pohvalio se fotkom s lokacije u koju su trenutačno uprte sve oči svijeta!

Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Instagram 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Jovana Joksimović - 6 Jovana Joksimović - 5 Jovana Joksimović - 4 +6 Jovana Joksimović - 3 Galerija

Prvu utakmicu susjedne Srbije u Katru gledao je i jedan od najpopularnijih izvođača na regionalnoj sceni, Željko Joksimović, kojem je društvo pravila supruga Jovana Joksimović.

Svjetsko prvenstvo u nogometu počelo je prije nekoliko dana, a svoje države došli su popratiti brojni poznati diljem svijeta. Susjedna Srbija također je odigrala svoju prvu utakmicu, a ovakav doživljaj nisu željeli propustiti ni jedan od najpopularnijih izvođača u regiji i njegova supruga.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Željko Joksimović pohvalio se pred svojim pratiteljima na društvenim mrežama da su on i lijepa supruga Jovana Joksimović otputovali u Katar te na stadionu pratili kako će Srbija odigrati.

Nasmijani i zagrljeni pozirali su ispred stadiona, dok je Željko oko vrata nosio i navijački šal. Jovana je pak kombinaciju upotpunila crvenim ružem za usne i, sudeći po fotografiji, on je bio jedina šminka na njezinu licu.

''Idemo Srbijaaaaa'', napisao je Željko u opis, a pratitelji su u komentarima susjednoj državi isto poželjeli sreću.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Jovana je inače televizijska voditeljica i također, poput svojeg supruga, ima veliku bazu obožavatelja.

Željko i Jovana u braku su od 2012. godine i zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu.

Prije nekoliko mjeseci Željko je svoju Jovanu odveo i u grad ljubavi Pariz, a fotografiju na kojoj iza njih viri Eiffelov toranj podijelili su s pratiteljima na društvenim mrežama.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik pokazala rezultate zadnjeg zahvata kojem se podvrgnula: "Boli dosta, mislim da ću još jednom i gotovo"

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić - 1 Doris Pinčić - 3 Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 6 +22 Doris Pinčić - 7 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti nakon tajnog vjenčanja, pokazala je vjenčani prsten i zasjala u crvenoj haljini!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene