Glavna zvijezda

Jovana Joksimović privukla je sve poglede haljinom koju je odabrala za proslavu kod Lepe Brene

Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Antonio Ahel/ATAImages 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Zana Rolovic Nikolic, Jovana Nikolic Miskovic. Haris i Melina Džinović Haris i Melina Džinović Saša Popović i Suzana Jovanović Zana Rolovic Nikolic, Jovana Nikolic Miskovic. Lepa Brena Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 2 +22 Lepa Brena - 3 Galerija

Jovana Joksimović pokazala je svoju besprijekornu figuru u crnoj šljokičastoj haljini, a crveni ruž na usnama dodatno je začinio cjelokupni izgled.

Jedan od najljepših regionalnih parova Željko i Jovana Joksimović jedni su od mnogih koji su gostovali na proslavi kod Lepe Brene, a zbog svog modnog odabira bili su glavna atrakcija. 

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović Kakva vila, kakva raskoš! Luksuz u kojem žive Željko i Jovana Joksimović teško je opisati, ovo velebno zdanje kupili su za 2,5 milijuna eura od prijatelja!

Naime, Lepa Brena i njezin suprug Boba Živojinović proslavili su srpski blagdan u obiteljskom domu u Bežanijskoj kosi, a kako pišu srpski mediji, upravo njih dvoje godinama su domaćini na slavlju Svetog Mihaila.

Jovana je za tu prigodu odabrala svjetlucajuću crnu haljinu s dugim rukavima i dužinom do koljena, a na to je zaogrnula crveni sako i stavila crveni ruž na usne. Cijeli outfit začinila je parom crvenih salonki i crnom torbicom, a svoju prekrasnu riđavu kosu odlučila je raspustiti. 

Željko je odjenuo sive traperice na koje je kombinirao crnu majicu i sako, a na nogama je nosio crne lakirane cipele. 

Par je uhvaćen od strane paparazza u trenutku samog dolaska, a držali su se za ruke, te su oboje bili nasmiješeni. 

Samoj proslavi pridružili su se još pjevač Haris Džinović i supruga Melina, ali i Saša Popović sa ženom Suzanom Jovanović. Ispred Brenine kuće dočekali su ih veseli trubači.

Inače, Lepa Brena i Boba u braku su od 1991. godine, a zajedno imaju dva sina Filipa i Viktora Ernesta.

Prisjetimo se i što je Brena rekla kako su se upoznali:

"Kad sam srela Bobu, svidjela mi se njegova spontanost i iskrenost i znala sam da kao i ja nema mnogo vremena za gubljenje, jer su naše karijere tada bile u zenitu. Rekla sam sebi – sad ili nikad! Sjećam se, upoznali smo se poslije premijere prvog dijela filma "Hajde da se volimo" u Domu sindikata. Upoznao nas je Raka Đokić".

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 5 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 3 +4 Claudia Rivier - 1 Zanimljivosti Tko je Slavonka raskošnih oblina koja je napravila pravu pomutnju na društvenim mrežama zbog provokativne navijačke fotografije?

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Petra Kurtela Ella Dvornik i Kristina Burja +25 Ella Dvornik i Kristina Burja Celebrity Ella Dvornik u potpuno prozirnoj majici i bez grudnjaka ponosno pokazala rezultate operacije grudi

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene