Ovo će biti gledano!

Samo nekoliko mjeseci nakon odluke da se ipak neće rastati, Sylvester Stallone i njegova supruga spremaju veliku novost!

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 6 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 4 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 3 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 2 Sylvester Stallone i Jennifer Flavin - 1 Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 3 +24 Sylvester Stallone i supruga Jennifer Flavin - 2 Galerija

Sylvester Stallone imat će svoju seriju ''Obitelj Stallone'' koja će pratiti njega i njegovu obitelj, pišu strani mediji.

Taman kad ste mislili da obiteljskih realityjima u regiji i svijetu dolazi kraj, svoj realty show sada je najavio i poznati holivudski glumac Sylvester Stallone.

Pogledaj i ovo Sylvester i Sage Stallone - 2 nikad prežaljen Najteži gubitak holivudskog snagatora: Iznenada je ostao bez svojeg dostojnog nasljednika, koji je odmalena krenuo njegovim stopama

Stallone je s produkcijskom kućom Paramount+ dogovorio snimanje serije ''Obitelj Stallone'' od 8 epizoda koja će prikazati život njega i njegove obitelji, Jennifer Flavin i tri kćeri.

"Nakon što je glumio neke od najlegendarnijih likova u povijesti kinematografije, trostruki kandidat za Oscara Sylvester Stallone spreman je dati kamerama pristup onome što bi smatrao najvećom ulogom svog života: tati", piše u priopćenju za javnost za emisiju.

"Ova nova serija u kojoj glume Stalloneove tri kćeri, supruga i on sam nudi mjesto za stolom jedne od najpoznatijih holivudskih obitelji."

Serija bi se trebala emitirati krajem ove godine, a svaki član obitelji dobit će malu biografiju, piše MSN

Stallone je na svome Instagramu objavio kratku reklamu s Paramountom koja će se, navodno, prikazivati na Super Bowlu ove godine, a u njoj glume i njegove kćeri dok Stallone visi s visoke stijene.

''Čast je pridružiti se Paramount obitelji'', napisao je uz videozapis.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sly Stallone (@officialslystallone)

Inače, vijest o obiteljskoj seriji došla je samo nekoliko mjeseci nakon što se svijetom proširila informacija da se Stallone i njegova supruga Jennifer rastaju.
Ipak, par je našao zajednički jezik te je blizak izvor otkrio da su se sastali i odlučili riješiti probleme.

''Odlučili su se sastati kod kuće gdje su razgovarali i riješili njihove razlike. Oboje su iznimno sretni'', rekao je izvor.

Sve tvrdnje Stallone je opovrgnuo objavivši nekoliko zajedničkih fotografija, a njegovim fanovima laknulo je što će njihovi idoli ipak ostati u braku u kojem su dobili i tri kćeri Sophie, Sistine i Scarlet.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Lourdes Leon - 1 Lourdes Leon - 2 Lourdes Leon - 4 Lourdes Leon - 5 +1 Lourdes Leon - 6 Celebrity Madonninoj kćeri ni rodbinske veze ovaj put nisu pomogle: Pogledajte trenutak kad je nisu pustili na party za koji se pažljivo sredila!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 1 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 2 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 4 Obnova zavjeta Ellen DeGeneres - 3 +27 Meghan Markle i princ Harry Celebrity Meghan Markle viđena prvi put otkako je princ Harry izdao svoju knjigu, evo što je ponukalo njihov zajednički izlazak

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene