sve su više skupa!

Njemu su 24 godine, njoj 51 i ne odvajaju se jedno od drugoga, svi sumnjaju da je ova dama osvojila njegovo srce!

Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 3 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 1 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 2 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 4 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 5 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 6 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 4 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 3 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 1 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 4 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 2 +9 Shawn Mendes i Jocelyne Miranda - 3 Galerija

Shawn Mendes i njegova navodna djevojka o kojoj se već dugo šuška, kiropraktičarka Jocelyne Miranda, viđeni su u nedjelju kako se druže u Los Angelesu.

Mladi glazbenik Shawn Mendes opet je uživao u društvu svoje kiropraktičarke Jocelyne Mirande, koja je od njega starija 27 godina, a dvojac je dolazio u njegovu kuću u Los Angelesu nakon izlaska.

Pogledaj i ovo Shawn Mendes i Camila Cabello Ipak nisu uspjeli Ponovni prekid para samo šest mjeseci nakon što su svojoj ljubavi dali još jednu šansu!

Shawn je bio ležerno odjeven u svjetlosivu majicu s kapuljačom i crne kratke hlače, dok je njegova 51-godišnja kolegica nosila svijetlu majicu s okruglim izrezom i kratke bijele hlačice, pa se činilo da dolaze iz šetnje.

Posljednjih nekoliko mjeseci šuška se da su zajedno, ali ni par ni njihovi prijatelji nisu još ništa potvrdili za strane medije i javnost.

Par je prvi put potaknuo glasine o novoj romansi prošlog srpnja nakon zajedničkog ručka.

Otad su viđani zajedno na raznim izletima, a Jocelyne se često viđa u njegovu domu u Zapadnom Hollywoodu. Također je prisustvovala Grammyjevu afterpartyju sa Shawnom u veljači.

Inače, Jocelyne radi kao njegov osobni kiropraktičar od 2018. i čak je putovala s njim dok je bio na turneji 2019. godine.

Od 2021. kanadski kantautor navodno je samac nakon što je raskinuo vezu s pjevačicom Camilom Cabello, ali fanovi sada sve više sumnjaju da je njegovo srce osvojila ova starija dama.

Miranda je radila s drugim zvijezdama visokog profila poput Justina i Hailey Bieber te supermodela Kendall Jenner.

Posljednjih tjedana kružile su glasine o romansi između Mendesa i Sabrine Carpenter, no Shawn ih je brzo prekinuo.

Dok je promovirao svoje novo partnerstvo s Tommyjem Hilfigerom, pjevač je za nizozemski TV program RTL Boulevard rekao da ne hodaju.

''Mislim da bismo trebali razgovarati o Tommyju Hilfigeru vjerojatno više nego o Sabrini. Hvala vam'', dodao je, jasno dajući do znanja da želi promijeniti temu.

Shawn je trebao biti na turneji ove godine, ali je pauzirao nastup još u srpnju.

Pauza je isprva trebala trajati nekoliko tjedana, ali je estradni glumac zaključio da mu treba više vremena da poradi na svojem mentalnom zdravlju.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 1 +29 Maja Šuput - 2 Celebrity Detalj na Maji Šuput koji se nije svidio svima: ''Ženo, jedno veliko ne, progutale su te!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Nevenka Bečić - 4 Nevenka Bečić - 3 Nevenka Bečić - 2 Nevenka Bečić - 1 +10 Nevenka Bečić Nekad i sad Kerumova sestra Nevenka iznenadila promjenom svoje prepoznatljive frizure, evo što je učinila s kratkom bujnom kosom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene