''Naš Iron Man..."

Holivudski miljenik zabrinuo obožavatelje izgledom u novom videu, mnogi se pitaju samo jedno!

Robert Downey Jr. Robert Downey Jr. Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Robert Downey Jr. - 7 Robert Downey Jr. - 5 Robert Downey Jr. - 3 Robert Downey Jr. - 1 Robert Downey Jr. - 2 Robert Downey Jr. - 6 Robert Downey Jr. - 8 Robert Downey Jr. - 9 Robert Downey Jr. - 4 Robert Downey Jr. +17 Robert Downey Jr. - 11 Galerija

Robert Downey Jr. objavio je novi videozapis, kojim je zabrinuo svoje obožavatelje, a čini se da godine toj zvijezdi nose svoje.

Omiljeni holivudski glumac Robert Downey Jr. objavio je novi videozapis na svojim društvenim mrežama u kojem podržava novu inicijativu za učenje upravljanja svojim internetskim podacima. 

Pogledaj i ovo Robert Downey Jr. Druga osoba! Legendarni glumac iznenadio novim imidžom, neki ga nisu odmah ni prepoznali, a evo tko je kriv za ovo!

Međutim, njegovi pratitelji rastužili su se i zabrinuli u komentarima zbog njegova izgleda.

Robert je na snimci puno mršaviji nego inače te već neko vrijeme nosi novi imidž s obrijanom glavom, a sve to dodalo mu je nekoliko godina više nego što ima, pa Marvelova zvijezda izgleda puno starije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Downey Jr. (@robertdowneyjr)

''Heroj mog djetinjstva je ostario'', ''Naš Iron Man podliježe godinama…'', ''Kada je uspio toliko ostarjeti?'' pisali su u komentarima njegovi obožavatelji.

Mnogi su ga zamolili i da se vrati u odijelo slavnog Iron Mana, a jedna žena stala je u njegovu obranu na komentare koji govore da je ostario.

''Prestanite više s tim 'ostario je'. I vi ćete ostarjeti!!! Njegovo zdravlje je i njegov duh, on je još uvijek R. D. J., baš kao što ga svi znamo i volimo!''

Podsjetimo, Robert se proslavio ulogom Iron Mana u brojnim Marvelovim filmovima, a nakon dugog niza godina odlučio je odustati od te uloge, što je rastužilo brojne obožavatelje.

Što se tiče privatnog života, u braku je sa Susan Downey od 2005. godine i s njom i ima dvoje djece, kćer Avri i sina Extona, a prije nje bio je u braku s Deborom Falconer, s kojom ima 29-godišnjeg sina Indija Falconera Downeyja.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom na šišanju - 2 Bloom na šišanju - 3 Bloom na šišanju - 4 Bloom na šišanju - 1 +27 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Celebrity Maja Šuput pokazala kako je proteklo šišanje njezina sinčića, Bloom je dobio zvjezdani tretman!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor i Sarah Paulson - 1 Holland Taylor i Sarah Paulson - 2 Holland Taylor i Sarah Paulson - 3 Holland Taylor i Sarah Paulson +15 Holland Taylor i Sarah Paulson Celebrity Legendarna glumica pronašla je sreću s 32 godine mlađom kolegicom koja je slaba na starije žene, a bila je i zaručena za muškarca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene