zaljubljene kao prvog dana!

Legendarna glumica pronašla je sreću s 32 godine mlađom kolegicom koja je slaba na starije žene, a bila je i zaručena za muškarca!

Holland Taylor i Sarah Paulson - 3 Holland Taylor i Sarah Paulson - 3 Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Holland Taylor i Sarah Paulson - 1 Holland Taylor i Sarah Paulson - 2 Holland Taylor i Sarah Paulson - 3 Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Holland Taylor i Sarah Paulson Sarah Paulson i Holland Taylor - 3 Sarah Paulson i Holland Taylor - 2 Sarah Paulson i Holland Taylor - 1 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) +9 Sarah Paulson, Holland Taylor (Foto: Getty Images) Galerija

Holland Taylor i Sarah Paulson na Tjednu mode u Parizu pokazale su da su još zaljubljene kao i prvog dana.

Iako su među njima 32 godine razlike, glumice Holland Taylor (80) i Sarah Paulson (48) jedan su od najstabilnijih parova u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Sarah Paulson i Holland Taylor Zaljubljene do ušiju I prije 32 godine starije partnerice ljubila je žene, ali često ističe kako je ona najljepša koju je ikada vidjela!

Da su i nakon osam godina veze zaljubljene kao i prvog dana, potvrdile su na reviji modne kuće Louis Vuitton u sklopu Tjedna mode u Parizu, na koju su došle nasmiješene i držeći se za ruke, a za okupljene fotografe priredile su i zanimljiv performans.

Naime, Sarah je nosila jaknu s golemim patentnim zatvaračem s kojim se Holland poigrala, a osim što su zabavile sve oko sebe, i same su djelovale kao da se odlično provode.

Inače, njih dvije upoznale su se davne 2005. godine na jednoj večeri, no njihova romansa započela je tek 10 godina kasnije, nakon što je Holland poduzela prvi korak i poslala Sari poruku na Twitteru.

Sarah često u intervjuima ističe kako je Holland najljepša žena koju je ikada vidjela, unatoč velikoj razlici u godinama.

"Nisam planirala zaljubiti se u osobu u koju sam se zaljubila. Zašto je to zanimljivo ljudima? Jer je neobično. Ako moj život i priča nadahnjuju nekoga, to ne može biti loše", zaključila je glumica koja je i prije Holland imala stariju partnericu.

Od 2004. do 2009. godine bila je u vezi s danas 66-godišnjom glumicom Cherry Jones, a jednom je prilikom otkrila kako su se rastale jer nisu dijelile jednaka životna stajališta u to vrijeme. Prije starijih glumica Sarah je hodala s muškarcima, a čak je bila i zaručena za kolegu Tracyja Lettsa.

Holland je inače javnosti najpoznatija iz serije "Dva i pol muškarca", u kojoj je utjelovila nezaboravnu Evelyn Harper, Charliejevu i Alanovu majku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Rose Hanbury - 4 Rose Hanbury - 3 +25 Rose Hanbury - 2 Zanimljivosti Kraljevski dvor potresa novi skandal, ali ovaj put u centru zbivanja je princ William, svi se pitaju je li ovo moguće!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene