U 69. godini

Preminuo je jedan od najpoznatijih crtača stripova koji je svojom rukom načinio i ''Dylana Doga''

Luigi Piccatto - 2 Luigi Piccatto - 2 Davor Puklavec/Pixsell 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Luigi Piccatto - 1 +0 Luigi Piccatto - 2 Galerija

Preminuo je Luigi Piccatto, jedan od najpoznatijih crtača stripova.

Jedan od najpoznatijih crtača stripova Luigi Piccatto preminuo je u 69. godini.

Živio je i radio u gradu Asti u Italiji gdje je osnovao studio u kojem je napravio mini izdanje serije Khor za Star Comics.

Lika iz popularnog stripa '''Dylana Doga''' počeo je crtati sedamdesetih godina, nakon što je napustio medicinsku školu. Crtao ga je gotovo četrdeset godina, a za taj je strip osmislio 33 priče te razne specijale.

Luigi je crtao i priče za ''Skorpio'' i ''Lanciostory'' te za časopis ''Jeans adventures of Edifumetto'', a kasnije se posvetio stripu Dylan Dog, za koji je nacrtao desetke priča. Ubrzo je postao jedan od najomiljenijih i najreprezentativnijih autora časopisa. Posljednji put njegova priča izašla je u jesen 2021. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 +25 Nina Badrić - 5 Celebrity Nini Badrić zbog ove nove fotke pratitelji nikad ne bi dali 50 godina, haljina s visokim prorezom bila je pravi izbor!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput sa suprugom i sinom - 1 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 2 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 3 Maja Šuput sa suprugom i sinom - 5 +25 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput objavila obiteljske fotografije iz kojih isijava čista sreća, pogledajte prizore na koje je teško ostati imun!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene