''Volimo dečke, ali...''

Fanovi mega popularnog boy benda nadali su se da će jedan voditelj napraviti čudo, ali planovi su se promijenili

One Direction One Direction Profimedia 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju One Direction Harry Styles - 2 Harry Styles - 1 Harry Styles - 3 Harry Styles - 1 Harry Styles - 1 Liam Payne - 2 Liam Payne - 1 Liam Payne - 9 Liam Payne - 4 +8 Niall Horan (Foto: Instagram) Galerija

Kružile su informacije kako će se popularni članovi boy benda One Direction ponovno spojiti, ali ta je priča ipak propala.

Žao nam je Directioneri, ali okupljanje ovog slavnog benda ipak se neće dogoditi u ''The Late Late Show with James Corden'', piše CNN.

Pogledaj i ovo showbuzz Za 'poludjeti' Tko bi rekao u što će se ovi klinci pretvoriti!

Posljednja epizoda showa Jamesa Cordena zakazana je za 27. travnja, a bilo je izvještaja da će se bivši boy band One Direction okupiti kako bi se oprostio od svog prijatelja od njegova slavnog talk showa.

Njihovi fanovi diljem svijeta odmah su se razveselili na mogućnost da će Harryja Stylesa, Zayna Malika, Nialla Horana, Louisa Tomlinsona i Liama Paynea ponovno gledati zajedno, ali objava na Twitter računu showa je to opovrgnula.

"Nitko ne voli dečke više od nas... ali ova priča jednostavno nije istinita", stoji u njihovoj objavi.

"Ono što je istina jest da imamo apsolutno briljantno finale od 2 sata planirano za proslavu 8 godina #LateLateShowa u 22 sata 27. travnja."

Inače, One Direction su se raspali 2016. godine na tugu milijuna obožavatelja diljem svijeta. Prvo je bend napustio Zayn Malik 2015. godine, a godinu dana nakon i dečki su objavili kako odlaze na odmor. Prvo su svojim fanovima obećali da je ovo samo kratka stanka te da će se vratiti, ali svatko od njih krenuo je svojim putem.

Međutim, iako su se raspali, ovaj bend i dalje ima milijune fanova koji ih i dalje prate iako više nisu zajedno. A jedna od osoba koja je ove dečke posebno voljela bio je i sam James Corden.

Corden je godinama bio prijatelj pjevača i nekoliko njih se pojavilo u njegovoj emisiji kao solo izvođači. Styles i Horan često su bili gosti njegovog showa, a bio je i u dobrim odnosima s Liamom i Louisom.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jack Nicholson - 5 Jack Nicholson - 4 Jack Nicholson - 3 Jack Nicholson - 2 +22 Jack Nicholson Celebrity Pogledajte kako Jack Nicholson izgleda nakon što se gotovo dvije godine nije pojavio u javnosti, odbija napustiti svoj dom

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves i Alexandra Grant - 4 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 2 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 1 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 3 +23 Keanu Reeves i Alexandra Grant - 5 Celebrity Prvi javni poljubac Keanua Reevesa i njegove partnerice, koja mu je zarobila srce poslije brojnih tragedija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene