Vidljivo se promijenio!

Pjevač iz megapopularnog benda šokirao je novim izgledom lica, svi se pitaju što mu je ovo trebalo

Liam Payne - 6 Liam Payne - 6 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Payne - 9 Liam Payne - 4 Liam Payne - 1 Liam Payne - 3 Liam Payne - 5 Liam Payne - 7 Liam Payne - 5 Liam Payne - 4 Liam Payne - 6 Liam Payne - 3 +21 Liam Payne - 8 Galerija

Bivši član benda One Direction Liam Payne u posljednje vrijeme šokira svojim izgledom, a njegovi brojni obožavatelji diljem svijeta više ne prepoznaju svog idola.

Bivši član mega popularnog benda One Direction Liam Payne iz mjeseca u mjesec šokira svoje fanove novim izgledom, a nove fotografije ove zvijezde ukazuju na to da se, iako ima tek 29 godina, podvrgnuo estetskim operacijama koje su mu promijenila izgled lica.

Pogledaj i ovo showbuzz Sudbonosni sastanak Imao je samo 16 kad je upoznao 10 godina stariju ženu s kojom je dobio i dijete, prisjetio se prvog susreta

"Uopće nije loše izgledao ranije, zapravo bio je jako sladak. Sad ima vilicu kojom može da isječe kruh", rekao je plastični kirurg Ramtin Kasir za "Page Six".

Kirurg je gledao Liamove fotografije s premijere filma na kojoj je prisustvovao, a britanski pjevač osim izgleda lica vidno je promijenio i tijelo te je sada mršaviji nego inače.

Plastični kirurzi koji su razmatrali njegove fotografije rekli su da transformacija njegova lica nije samo posljedica upotrebe filera za oblikovanje brade već je najvjerojatnije rađen i zahvat uklanjanja masti iz lica, ali i vilični implatat kako bi se dobio oštar i definiran izgled.

Liam je inače uvijek imao oblo lice te bucmastije obraze koje su njegovi fanovi obožavali, ali ovaj pjevač s vremenom je promijenio svoju osobnost i izgled te ga brojni fanovi više ni ne prepoznaju. Zbog oštre vilice našao se i na meti kritika korisnika Twittera koji su pisali sljedeće komentare.

"K'o je kockasti gospodin", "Sve razumijem, ali ne razumijem kad je netko zaista simpatičan, a onda se unakazi. Zbog čega?", "Ljudi, idite na terapiju na vrijeme da ne biste sebe ovako unakazili", "Najtužnije od svega je što je mislio da ne izgleda dobro", neki su od komentara.

Liam je svojim putem krenuo 2015. godine nakon što je s ostatkom članova benda One Direction objavio da njihovom zajedničkom druženju dolazi kraj. Liam, Harry Styles, Niall Horan i Louis Tomlinson tada su slomili srca milijunima djevojaka diljem svijeta koje su manijakalno pratile ovaj bend, a Liam je u posljednjih nekoliko godina otkrio kako se vrlo rano počeo susretati s alkoholom te je jedno vrijeme bio ovisan.

Liam se na ovoj premijeri susreo i s Louisom Tomlinsonom, a mnoge njihove obožavatelje razveselila je činjenica da se dečki i dalje druže iako već godinama ne pjevaju zajedno.

Paynea nije išlo ni u ljubavi te je tako 2018. godine prekinuo vezu s pjevačicom Cheryl Cole s kojom ima sina Beara, a onda je zaprosio Mayu Henry koja ga je također ostavila 2021. godine.

Trenutno je u vezi s Kate Cassidy s kojom je vezu potvrdio prije nekoliko mjeseci.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Levi Alves McConaughey - 1 Levi Alves McConaughey - 4 Levi Alves McConaughey - 3 Levi Alves McConaughey - 2 +15 Levi Alves McConaughey - 5 Celebrity Sin miljenika žena neodoljivo podsjeća na njega, a baš poput slavnog tate odan je prepoznatljivom imidžu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 5 Ella Dvornik - 3 +26 Ella Dvornik - 1 Celebrity Ella Dvornik muku muči s novim zdravstvenim problemima: ''Kakvi su vama simptomi? Ovo je prečudno''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene