izazvali lavinu reakcija

Omiljeni poznati par šokirao i podijelio javnost odlukom o svom nasljedstvu i djeci: ''Neka se snađu sami''

Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 Profimedia 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 4 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 2 Mila Kunis i Ashton Kutcher s djecom - 1 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 5 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 6 Ashton Kutcher i Reese Witherspoon - 4 Ashton Kutcher - 2 Ashton Kutcher - 3 Ashton Kutcher - 4 Ashton Kutcher - 1 +10 Mila Kunis Galerija

Slavni holivudski par Ashton Kutcher i Mila Kunis pokrenuli su lavinu reakcija izjavom da sav svoj imetak i zaradu neće ostaviti djeci, već humanitarnim udrugama.

Slavni holivudski glumački par Ashton Kutcher i Mila Kunis podijelio je mišljenja javnosti izjavom da će sve što su zaradili i nasljedstvo ostaviti u humanitarne svrhe nakon što preminu te da ništa neće ostaviti svojoj djeci.

Pogledaj i ovo Ashton Kutcher Samo opušteno Omiljeni glumac uhvaćen u rijetkom izdanju bez majice, a društvo mu je pravila i supruga u koju se zaljubio nakon prijateljstva

Bogatstvo glumačkog para procjenjuje se na 275 milijuna dolara.

Kako su objasnili, jedan od razloga je debata oko "nepo beba" u showbusinessu, pa Mila i Ashton smatraju da njihova djeca ne trebaju nositi teret i pritisak javnosti da su nešto postigli zahvaljujući svojim roditeljima.

Pojam ''nepo bebe'' nastao je od skraćenica od riječi ''nepotizam'', a ''baby'' u ovom slučaju znači ''dijete nekoga tko je već uspješan''.

On prati brojne poznate osobe koje su postale poznate zbog svojih roditelja, a mnogi onda otvaraju temu o tome jesu li oni bogati i slavni zbog roditelja ili zbog toga što stvarno imaju neki talent.

Da bi izbjegli mržnju koja zbog toga nastaje prema njima, Mila i Ashton žele zaštititi svoju djecu, a oni su već nekoliko puta otvoreno govorili o tome zašto ne žele ostaviti svoj novac u nasljedstvo deci.

Kutcher je prije pet godina rekao da on i Mila ne planiraju ostaviti nasljedstvo djeci.

"Na kraju ćemo dati svoj novac u dobrotvorne svrhe i razne stvari. Moja djeca žive stvarno privilegiranim životom, a da to čak i ne znaju i nikada to neće saznati", objasnio je Kutcher.

Taj par odlučio je da njihova djeca trebaju sama brinuti za sebe kasnije u životu. Ipak, njih dvoje ne planiraju u potpunosti ostaviti svoju djecu bez novca. Glumac je rekao da bi vrlo rado uložio u njihov biznis ako bi imali dobar poslovni plan.

Podsjećamo, Mila i Ashton imaju dvoje djece, osmogodišnju kćer Wyatt i šestogodišnjeg sina Dimitrija. Njihove fotografije vrlo rijetko objavljuju iako par vrlo često na društvenim mrežama i u medijima govori o svom obiteljskom životu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos - 1 Vlatka Pokos - 3 Vlatka Pokos - 6 Vlatka Pokos - 1 +26 Vlatka Pokos - 2 Celebrity Vlatka Pokos objavila snimke samo u sakou koji je naglasio njezin raskošni dekolte, drugog komada odjeće na sebi nema!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 2 +25 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Žanamari u oskudnom badiću počastila fanove prizorom utreniranih oblina, a pogled bježi i na crteže kojima je ukrasila tijelo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene