Nisu bliske...

Majka Željka Joksimovića otkrila što joj snaha Jovana nikada ne može oprostiti: ''Nastradala sam ni kriva ni dužna...''

Željko i Jovana Joksimović - 1 Željko i Jovana Joksimović - 1 Instagram 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović - 2 Željko i Jovana Joksimović - 3 Željko i Jovana Joksimović - 4 Željko i Jovana Joksimović - 5 Željko i Jovana Joksimović - 6 Željko i Jovana Joksimović - 7 Željko i Jovana Joksimović - 8 Željko i Mina Joksimović - 3 Željko i Mina Joksimović - 2 Željko i Mina Joksimović - 1 +16 Mina Joksimović Galerija

Majka Željka Joksimovića otkrila je da sa snahom Jovanom Joksimović i nije u najboljim odnosima, a ovo je razlog.

U životu pjevača Željka Joksimovića sve izgleda kao da je savršeno, ali čini se da i u njegovoj bajci postoje neke trzavice.

Pogledaj i ovo Željko i Jovana Joksimović - 1 ''Rijetko ih viđam, ali...'' Susjedi bračnog para Joksimović otkrili su kakve su osobe i kako se ponašaju u elitnom kvartu gdje imaju kuću

Naime, majka Željka Joksimovića Vesna otkrila je kako baš i nije u najboljim odnosima sa snahom Jovanom Joksimović, a za sve je kriv jedan novinski naslov.

Vesna je rekla da je s Jovanom bila bliska do tog trenutka, a onda se sve promijenilo. ''Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vrijeme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće, udaljile smo se. Tada je izašao naslov: ''Željkova mama otkriva da je Jovana trudna'', to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona mi to izgleda nije mogla oprostiti i otad je među nama neka distanca'', rekla je tada pjevačeva majka, prenosi Svet.

S druge strane, sa Željkovom prvom suprugom Vesnom i danas je bliska.

''Ona često sa njihovom kćerkom Minom dolazi k nama u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao kći'', rekla je Joksimovićeva majka.

Željkovi roditelji redovni su gosti na svim svečanostima koje pjevač i voditeljica organiziraju, a Jovana ih uvijek srdačno dočeka te djeluje da je između njih sve kako treba. No čini se da baš i nije tako.

Pjevačev brat Saša ranije je kazao da ne provodi mnogo vremena sa Željkom.

''Moram biti blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo obiteljski'', rekao je Saša jednom za Hello.

Inače, Željko i Jovana imaju troje djece, a u braku s bivšom suprugom Vesnom Željko je dobio kćer Minu Joksimović.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač - 2 +17 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač uz romantične fotografije sa zaručnikom otkrila da imaju razlog za slavlje: "Možda je vrijeme da počnem planirati vjenčanje?"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene