Ostala je samo praznina

Zbog voljene supruge odbio je važnu ponudu u životu, a njihovu ljubav i sreću prekinula je tragična nesreća

Liam Neeson i Natasha Richardson - 6 Liam Neeson i Natasha Richardson - 6 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson i Natasha Richardson - 6 Liam Neeson i Natasha Richardson - 5 Liam Neeson i Natasha Richardson - 4 Liam Neeson i Natasha Richardson - 3 Liam Neeson i Natasha Richardson - 2 Liam Neeson i Natasha Richardson - 1 Liam Neeson - 8 Liam Neeson - 7 Liam Neeson - 6 Liam Neeson - 5 +12 Liam Neeson - 3 Galerija

Liam Neeson odbio je ulogu Jamesa Bonda jer njegova buduća supruga tada to nije željela.

Nekoliko mjeseci prije nego što se ''Schindlerova lista'' pojavila u kinima u prosincu 1993., Liam Neeson upoznao je svoju suprugu Natashu Richardson. Vjenčali su se već sljedeće godine, a 70-godišnji glumac otkrio je za Rolling Stone da se nikada ne bi vjenčali da je on prihvatio ulogu Jamesa Bonda.

Pogledaj i ovo Liam Neeson i Natasha Richardson Pretužno... Imali su najljepšu ljubavnu priču, a onda je sve prekinula bizarna nesreća i ozljeda koja je za nju bila kobna

Tih godina dobio je ponudu da glumi najpoznatijeg zavodnika na svijetu, ali na kraju se ipak predomislio.

''A onda mi je moja ljupka žena, počivala u miru, rekla: 'Liame, želim ti nešto reći, ako budeš glumio Jamesa Bonda, nećemo se vjenčati''', otkrio je.

Glumac je potom uz smijeh priznao da je iza njezinih leđa slagao ruke kao da držim pištolj i pjevušio temu Jamesa Bonda, ali je ljubav prema supruzi bila jača.

''Postavila mi je ultimatum i ja sam to shvatio ozbiljno!'' našalio se.

Nažalost, njihova velika ljubav tragično je prekinuta 2009. godine kad je Natasha teško stradala na skijanju te preminula od posljedica pada.

Neeson je u brojnim intervjuima nakon Natashine smrti priznao kako se nikada neće oporaviti od njezina gubitka.

"Njezina smrt nikada nije bila stvarna. Još uvijek nije. Postoje trenuci u kojima čujem kako otvara vrata, to se događalo jako često nakon prvih nekoliko godina. I danas kada čujem da se vrata otvaraju, mislim da ću čuti i vidjeti nju", izjavio je 2014. godine.

Svoj spas pronašao je u poslu i snimanju filmova. Prema časopisu People, u prvih devet godina nakon Natashine prerane smrti snimio ih je čak 43.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll - 10 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 +25 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll se zaigrala u fotošopu, no pojavila se i originalna fotografija: Razlika je itekako vidljiva, a potkrala joj se i velika greška!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 3 Jadranka Kosor +17 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Celebrity Pogledate tko je Jadranki Kosor izmamio ovakav osmijeh, ni kiša joj nije uspjela pokvariti raspoloženje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene