Preslatko!

Keanu Reeves koji u krilu drži štence je sve što će vam popraviti loš dan! Pogledajte fotografije na koje nitko ne može ostati ravnodušan

Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Keanu Reeves - 5 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 1 Keanu Reeves - 3 Keanu Reeves - 4 Keanu Reeves - 2 Keanu Reeves - 6 Keanu Reeves - 7 Keanu Reeves - 4 +20 Keanu Reeves - 3 Galerija

Keanu Reeves sa štencima je sve što trebate vidjeti kako bi vam se istog trena popravio dan!

Keanu Reeves u emisiji ''The Tonight Show'' igrao se sa štencima, a fotografije veselog glumca i još veselijih štenaca obišle su svijet.

Pogledaj i ovo Keanu Reeves Ovo je bilo neočekivano Jedan od najvećih holivudskih glumaca boravio u Hrvatskoj, njegov dolazak zabilježen je fotografijama, evo gdje je to snimljen

U emisiji je igrao kviz u kojem je odgovarao na pitanja voditelja o raznim životinjama i svakim točnim odgovorom je kao nagradu dobio po jednog štenca.

Odgovaranje na pitanja mu je išlo i više nego dobro, pa se ubrzo našao sjedeći u fotelji prepunom psića u krilu.

''Tko je kralj štenaca? Ja sam kralj štenaca'', rekao je Reeves pri samom kraju kviza.

Keanu i inače glasi kao dobrica Hollywooda, a svojom skromnošću i jednostavnošću uvijek iznova dobiva nove simpatije javnosti.

Za razliku od glumaca koji se svađaju zbog honorara i zbog premalo novca odustaju od projekata, pristao na manju plaću za filmove "Zamjene" i "Đavolji odvjetnik" kako bi Gene Hackman i Al Pacino dobili veću svotu, a istovremeno se ne bi premašio budžet. Fanovi su primijetili i da pokazuje veliko poštovanje prema ženama jer kada se fotografira s njima, nijednu ne dodiruje.

A nedavno je nakon premijere svog filma ''John Wick 4'' u Teksasu dobio i bračnu ponudu.

"Udat ću se za tebe!" poručila mu je obožavateljica, koja je izmamila i njegov odgovor: "Da, pazi što želiš".

Inače, Keanu je trenutačno u sretnoj vezi s umjetnicom Alexandrom Grant, a godinama nije bio u vezi zbog traume koju je doživio 90-ih godina kada je bio u vezi s glumicom Jennifer Syme, koju su proslavile uloge u filmovima Davida Lyncha.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Viktor Franka Batelić - 6 Franka Batelić - 5 Franka Batelić - 4 +30 Franka Batelić - 3 Celebrity Franka Batelić čestitala je našem nogometašu Dan očeva, a fotografija koju je objavila rastopit će mnoga srca!

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Ćaleta-Car - 13 Adriana Ćaleta-Car - 8 Adriana Ćaleta-Car - 5 Adriana Ćaleta-Car - 1 +34 Adriana Ćaleta-Car - 4 Celebrity Naš nogometaš i lijepa supruga objavili radosnu vijest, uskoro će njihov život obogatiti još jedna beba!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene