Svi se brinu

Jamie Foxx još se uvijek nalazi u bolnici, doktori ne znaju što mu je: ''Rade testove, stanje je ozbiljno...''

Jamie Foxx Jamie Foxx Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jamie Foxx Jamie Foxx Ivana Knoll i Jamie Foxx - 7 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 6 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 5 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 4 Ivana Knoll i Jamie Foxx - 3 Ivana Knoll i Jamie Foxx Jamie Foxx (Foto:Profimedia) Jamie Foxx (Foto:Profimedia) +19 Jamie Foxx (Foto: Profimedia) Galerija

Glumac Jamie Foxx još uvijek je u bolnici, a doktori još uvijek ne znaju što mu je, fanovi su se ozbiljno zabrinuli.

Holivudski glumac Jamie Foxx još se uvijek nalazi u bolnici, a doktori naporno provode testiranja i pretrage kako bi saznali zbog čega mu je pozlilo.

Pogledaj i ovo Jamie Foxx Budan je, ali... Slavnoga glumca doktori su morali oživljavati, stanje se još uvijek nije poboljšalo: ''Bilo je neizvjesno danima...''

Izvor je za strane medije samo kratko prokomentirao trenutno stanje.

"Provode testove i još uvijek pokušavaju otkriti što se točno dogodilo", izjavio je izvor za CNN.

Foxx je nedavno bio na snimanju Netflixova filma Back in Action u Atlanti, a izvor blizak produkciji filma otkrio je kako je snimanje u tijeku i da se očekuje da će se završiti sljedeći tjedan. Međutim, izvor nije otkrio hoće li na filmskom setu biti i Jamie Foxx.

Prije dva dana hitno je prevezen u bolnicu u Atlanti, a vijesti o njegovu zdravstvenu stanju objavila je Jamiejeva kći Corinne Foxx u srijedu.

"Htjeli smo vas obavijestiti da je moj otac Jamie Foxx jučer doživio zdravstvene komplikacije. Srećom, zahvaljujući brzoj reakciji i odličnoj brizi, već je na putu k oporavku. Znamo koliko je omiljen i cijenimo vaše molitve. Obitelj moli za privatnost tijekom ovog vremena. Puno vas voli obitelj Foxx", stoji u priopćenju objavljenom na Instagramu.

Obitelj nije otkrila što se Jamieju točno dogodilo, no izvor blizak glumcu za TMZ je rekao da se radilo o hitnom slučaju te je podijelio još neke detalje.

"Foxx sada može komunicirati i to je dobra vijest", kazao je izvor te je dodao i kako je Foxxova obitelj odmah nakon vijesti dojurila u bolnicu u Atlanti iz drugog grada, što govori o tome koliko je njegovo stanje ozbiljno.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Damiano David - 12 Damiano David - 11 Damiano David - 10 Damiano David - 9 +23 Damiano David - 8 Nekad i sad Što se dogodilo mlađahnom Talijanu koji je prije dvije godine postao tiha patnja ženama diljem svijeta?

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Bridget Fonda - 4 Bridget Fonda - 2 Bridget Fonda - 1 Bridget Fonda +2 Bridget Fonda Nekad i sad Na ovim je fotografijama žena koja je nekad posebnom ljepotom obarala s nogu, pogledajte kako je izgledala u danima najveće slave!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene