Prava princeza

Evo kako je Kate Middleton odala počast pokojnoj kraljici Elizabeti te još jednom pokazala da je dostojna buduće titule kraljice

Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 3 Kraljevska obitelj Kralj Charles III. i kraljica Camilla Kraljica Camilla Kralj Charles III. Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton i princ Willam Kate Middleton +20 Kate Middleton Galerija

Kate Middleton odala je počast pokojnoj kraljici te svekrvi Diani svojom odjevnom kombinacijom i detaljima na krunidbi kralja Charlesa.

Objavljena je i prva službena fotografija kralja Charlesa i kraljice Camille nakon krunidbe na kojoj su pozirali sa svojom najbližom obitelji, a svu pozornost na fotografiji opet je ukrala Kate Middleton.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William Diana bi bila ponosna Pogledajte kako je Kate odala počast princezi Diani, odabrala je baš detalj koji je obilježio poveći skandal!

Princeza je na ceremoniji krunidbe po mnogima bila najljepša te dostojna titule kraljice, koja ju jednog dana čeka, a na ovoj fotografiji za oko zapinju detalji koji se vežu za pokojnu kraljicu Elizabetu i princezu Dianu.

U počast kraljici Elizabeti Kate je nosila jednu od njezinih ogrlica, koja je savršeno pristajala uz haljinu boje slonovače, a koju je dizajnirao Alexander McQueen.

Princeza od Walesa nosila je ogrlicu s festonom kraljice Elizabete koju je ona dobila od Georgea VI., a kraljici je za vrijeme života bila jedna od omiljenijih.

Napravljena je od 105 dijamanata koji su prije bili u rezervi u Garrardu pohranjeni u vrećice označene ''C'' za krunu, u slučaju da monarh želi produljiti ogrlicu ili poboljšati tijaru.

Kraljica Marija, kraljičina baka, navodno je redovito koristila tu uslugu.

Dobivena ogrlica s tri niti ima nizove graduiranih kamenčića obješenih između dva dijamantna trokuta.

Tijekom ceremonije krunidbe u Westminsterskoj opatiji u subotu ujutro mnogi su očekivali da će Kate nositi ogrlicu, no činilo se da je tog dana nije bilo.

Nije naveden razlog zašto je nakit nedostajao tijekom službe, međutim možda je uklonjen kako ne bi oštetio njezin plašt Kraljevskog viktorijanskog reda, koji je bio spojen zajedno sa srebrnom polugom.

Umjesto tijare Kate je na ceremoniji nosila vijenac Jess Collett x Alexander McQueen sa srebrnim polugama, kristalom i trodimenzionalnim vezom od lišća. Princeza je za tu prigodu nosila i set Dianinih bisernih i dijamantnih naušnica.

Kate je već nekoliko puta nosila nakit kraljevske obitelji, a posebno to zamijete njihovi vjerni fanovi koji u detalj znaju svaku tijaru i ostatak dragocjenog nakita britanske kraljevske obitelji, koji nosi bezvremensku ljepotu.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kelly Brook - 5 Kelly Brook - 4 Kelly Brook - 3 Kelly Brook - 1 +27 Kelly Brook - 2 Nekad i sad Proslavio ju je raskošan dekolte, a 25 godina kasnije obožavatelji je i dalje traže jednu stvar: "Drago mi je da ih žele vidjeti"

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Simona Mijoković Simona Mijoković - 2 Simona Mijoković - 1 +12 Simona Mijoković Celebrity Simona dva mjeseca nakon petog poroda progovorila o zdravstvenim problemima najmlađeg sinčića

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene