''Istina je da...''

Zvijezda ''Prijatelja'' odgovorila na optužbe da je drogirala princa Harryja na burnoj kućnoj zabavi

Princ Harry - 2 Princ Harry - 2 Profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry - 1 Princ Harry Princ Harry Princ Harry Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 3 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 4 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 2 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston - 1 Courteney Cox, Lisa Kudrow, Jennifer Aniston Courteney Cox - 3 +12 Courteney Cox - 4 Galerija

Princ Harry otkrio je sve o divljoj noćnoj zabavi u kući Courteney Cox, a ona je sada napokon prekinula šutnju nakon optužbi da ga je drogirala.

Princ Harry davno je bio gost na kućnoj zabavi glumice Courteney Cox, a u svojim memoarima otkrio je šokantne tajne da je u njenoj kući pojeo čokoladice koje su ga drogirale.

Pogledaj i ovo Serija Prijatelji - 2 jedni od najbolje plaćenih tv glumaca Kako su "Prijatelji" nastavili karijere nakon serije koja im je promijenila život? Evo tko je od njih danas najbogatiji, a tko je nešto manje uspješan!

Glumica iz ''Prijatelja'' Courteney Cox zanijekala je da je princu Harryju davala drogu, a sada je konačno rekla što se dogodilo.

U svojoj dugo očekivanoj autobiografiji ''Spare'', Harry je opširno pisao o vremenu kada se družio sa zvijezdom ove serije.

Vojvoda od Sussexa jednom je ostao u njenoj kući dok je ona otputovala. Sama pomisao da će biti u Monicinoj kući bila je vrlo uzbudljiva za fanatika ''Prijatelja'', a Harry je dalje priznao da se jako zaljubio u glumicu čak ih uspoređujući s ljubavnicima u seriji Monicom i Chandlerom.

Napisao je: "Ona je bila Monica. A ja sam bio Chandler. Pitao sam se hoću li ikada skupiti hrabrosti da joj kažem. Je li u Kaliforniji bilo dovoljno tekile da me toliko ohrabri?"

Na kućnom partiju na kojem je prisustvovao, otkrio je da je pojeo čokoladice s prahom psihodeličnih gljiva te ih zalio tekilom.

''Netko iza mene je rekao da su za sve. Poslužite se, dečki'', prisjetio se Harry.

Zgrabio ih je nekoliko, a onda krenuo halucinirati.

"Pokraj WC-a je bila okrugla srebrna kanta, ona s papučicom za otvaranje poklopca. Zurio sam u kantu. Ona me gledala natrag. Onda je postala... glava. Nagazio sam na pedalu i glava je otvorila usta. Vidio sam veliki osmijeh", napisao je.

"Nasmijao sam se, okrenuo i obavio nuždu, a onda je i WC školjka postala glava'', pisao je u memoarima.

A nakon što su je svi optužili da je drogirala princa, sada je i Courteney otkrila svoju stranu događaja te i inzistira da nije bila umiješana u njegovo konzumiranje psihodeličnih gljiva.

"Ovdje je ostao nekoliko dana, vjerojatno dva ili tri. On je stvarno draga osoba", rekla je za Variety.

"Nisam pročitala knjigu. Želim je čuti jer sam čula da je jako zabavna. Ali da, sjetila sam se toga. Ne kažem da je bilo gljiva! Definitivno ih nisam dijelila'', piše Mirror.

Podsjetimo, ponedjeljak je Courteney dobila svoju zvijezdu na Holivudskoj stazi slavnih u Los Angelesu. Svečanoj ceremoniji otkrivanja zvijezde prisustvovali su njezina obitelj i prijatelji, među kojima su bile i Jennifer Aniston i Lisa Kudrow, s kojima je glumila u kultnoj seriji "Prijatelji".

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene