Ajoj

Meghan Markle ostala razočarana nakon preseljenja, njezina najveća želja ipak joj se nije ostvarila

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 10 Princ Harry i Meghan Markle - 9 Princ Harry i Meghan Markle - 11 Princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +20 Meghan Markle, princ Harry Galerija

Meghan Markle i princ Harry navodno su očekivali više od života u SAD-u, ali želje im se nisu ostvarile.

Meghan Markle i princ Harry ovih se dana ne oglašavaju i kao da su se odlučili pritajiti nakon dokumentarnog filma i knjige o njihovim životima, a čini se kako se njihova očekivanja od života u Hollywoodu nisu ostvarila, barem tako tvrdi bivši prijatelj vojvotkinje od Sussexa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Televizijski voditelj Nick Ede tvrdi da je par vjerovao da će biti najpopularniji u Hollywoodu, ali te su titule ipak pripale "holivudskim kraljevskim obiteljima" poput Kardashiana i obitelji Beyonce Knowles.

Meghan i Harry kupili su svoju vilu u Montecitu za 14,65 milijuna dolara 2020. godine, samo nekoliko mjeseci nakon što su se povukli iz kraljevske obitelji i odselili iz Velike Britanije. No Nick, koji vodi "The Royal Agenda" na Royalty TV-u, vjeruje da su Harry i Meghan podcijenili količinu utjecaja koju će imati nakon preseljenja u SAD.

"Mislim da je stvar u tome što su zaboravili da u Hollywoodu kraljevska obitelj nije netko s titulom. To su J.Lo, Sharon Stone, Beyonce, to su Kardashiani. To su holivudske kraljevske obitelj. Obame ili Clintonovi. Mislim da su to podcijenili na mnogo načina. Oni su prilično nisko u tom poretku", rekao je Nick za Express.

Strani mediji ovih dana su izvjestili kako je Meghan ljuta zbog načina na koji su ona i princ Harry prikazani u novoj epizodi popularne animirane serije "South Park". Epizoda naslovljena "Svjetska turneja privatnosti" izruguje se pritužbama para i njihovim zahtjevima za privatnošću, a Meghan je opisana kao "cura iz sestrinstva, glumica, influencerica i žrtva".

Izvor blizak paru tvrdi da je Meghan to jako uznemirilo, ali i da odbija pogledati spornu epizodu.

Kraljevski komentator otkrio je i kako su Harryjevi i Meghanini odvjetnici bacili oko na "South Park" i da bi mogle uslijediti pravne posljedice, no navodno zasad još nisu kontaktirali autore serije.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 +21 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Celebrity Prve fotografije novog moćnog para: Jedna od najljepših žena svijeta i slavni redatelj prošetali držeći se za ruke i potvrdili šuškanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene