Koliko ljubavi!

Amra Džeko podijelila je preslatku igru supruga s novorođenom kćerkicom, njena reakcija na oca sve je rastopila!

Edin i Amra Džeko - 1 Edin i Amra Džeko - 1 Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 2 Edin Džeko s kćerkicom Hanom - 1 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 3 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 1 Amra Džeko - 2 Amra Džeko - 1 Amra i Edin Džeko +10 Amra Džeko - 4 Galerija

Manekenka Amra Džeko na svom Instagramu podijelila je emotivni susret njenog supruga proslavljenog fudbalera Edina Džeke i malene Hane, njihove nedavno rođene kćerkice.

Manekenka Amra Džeko podijelila je predivan videozapis svog supruga Edina Džeke koji se igrao s novorođenom kćerkicom Hanom Džeko.

Pogledaj i ovo Amra i Edin Džeko Čestitke pljušte! Edin Džeko i lijepa supruga Amra čekaju četvrto dijete, u preslatkom videu otkrili su i spol prinove!

Simpatična nasljednica poznatog para uživala je u dugom razgovoru sa svojim tatom, a sve to Amra je zabilježila i podijelila sa svojim pratiteljima koji svakodnevno uživaju u njenom sadržaju na društvenim mrežama.

''Čao ljubavi, čao! Di si ti bila!'' govorio je Edin Hani koja ga je samo gledala i smijala se, a potom poljubio u obraz.

''Sve ti razumiješ srce, sve, mama me sve naučila'', nastavio je govoriti i ljubiti kćerkicu po rukama dok se ona samo smiješila.

Videozapis možete pogledati na Amrinoj Instagram priči.

Hanu je Amra rodila u siječnju ove godine, a par ne skriva svoju sreću oko nove bebe u obitelji i njihovog četvrtog djeteta. Edin i Amra inače slove kao najpopularniji par iz BiH, a njihov drugi dom je Dubrovnik, gdje nogometaš od prošlog ljeta ima restoran.

Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine.
Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a u rujnu 2020. dobili su i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 240 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotke s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 2 Marko Cibocci Ples sa zvijezdama: Ana i Mario - 1 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 5 +25 Ana Zaninović i Mario Ožbolt u 4. emisiji Ples sa zvijezdama - 2 Zanimljivosti Dok je naša prezgodna sportašica plesala u oskudnom kostimiću, Ciboci je gledao samo u jedno: "Zbilja impresivno!"

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Dario Zurovec - 3 Dario Zurovec - 4 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 2 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 3 +33 Dario Zurovec i Helena Janjušević - 5 Celebrity Gradonačelnik Svete Nedelje pokazao isklesani torzo: "Svijet bi bio bolji da se političari skidaju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene