Jedan su od najljepših parova

Edin Džeko proslavio je 37. rođendan, a lijepa supruga javila mu se posebnom čestitkom!

Edin i Amra Džeko - 1 Edin i Amra Džeko - 1 Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 3 Edin i Amra Džeko - 1 Edin i Amra Džeko - 2 Amra Džeko - 2 Amra Džeko - 1 Amra i Edin Džeko Amra Džeko - 4 Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 1 +7 Edin i Amra Džeko - 1 Galerija

Edin Džeko napunio je 37 godina, a posebnu čestitku uputila mu je njegova suprugs Amra Džeko.

Kapetan nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Edin Džeko danas je napunio 37 godina, a rođendan je proslavio u krugu obitelji.

Pogledaj i ovo Amra i Edin Džeko Čestitke pljušte! Edin Džeko i lijepa supruga Amra čekaju četvrto dijete, u preslatkom videu otkrili su i spol prinove!

Njegova supruga Amra objavila je nekoliko fotografija na Instagramu, a ovako mu je kratko čestitala:

''Čestitam živote moj'', napisala je Amra u opisu fotografije.

Edin je dobio brojne čestitke koje je dijelio na svojim Instagram pričama, a ubrzo su se i ispod Amrine objave počele nizati čestitke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Amra Džeko (@amradzeko)

Podsjetimo, Amra i Edin nedavno su dobili svoje četvrto dijete, a krajem siječnja ove godine rodila se djevojčica kojoj su dali ime Hana.

Edin i Amra inače slove kao najpopularniji par iz BiH, a njihov drugi dom je Dubrovnik, gdje nogometaš od prošlog ljeta ima restoran.

Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine.
Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a u rujnu 2020. dobili su i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 240 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotke s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač i Goran Mandić - 2 Sonja Kovač i Goran Mandić - 3 Sonja Kovač i Goran Mandić - 4 Sonja Kovač - 2 +17 Sonja Kovač - 1 Celebrity Sonja Kovač uz romantične fotografije sa zaručnikom otkrila da imaju razlog za slavlje: "Možda je vrijeme da počnem planirati vjenčanje?"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 6 +32 Maja Šuput - 5 Celebrity Majin Bloom proslavio je drugi rođendan u Dubaiju, ponosna mama objavila je snimke i nije se obazirala na prethodne kritike!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene