Čestitke pljušte!

Edin Džeko i lijepa supruga Amra čekaju četvrto dijete, u preslatkom videu otkrili su i spol prinove!

Amra i Edin Džeko Amra i Edin Džeko Amra Džeko/Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Edin i Amra Džeko - 1 Edin i Amra Džeko - 3 Edin i Amra Džeko - 2 Edin i Amra Džeko - 1 Amra i Edin Džeko Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Amra i Edin Džeko (Foto: Instagram) Edin Džeko (Foto: Instagram) +0 Amra i Edin Džeko Galerija

Edin i Amra Džeko čekaju četvrto dijete, a sretnu su vijest objavili putem društvenih mreža.

Bosanskohercegovački nogometaš Edin Džeko i njegova supruga Amra čekaju četvrto dijete, a uzbuđeni roditelji sretnu su vijest podijelili na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Edin i Amra Džeko - 3 Kakva sreća! Edin Džeko i lijepa supruga Amra podijelili sretne vijesti: Stiglo je četvrto dijete, a odmah su otkrili i ime!

"Stiže nam još jedna djevojčicaaaaa", napisala je Amra uz video otkrivanja spola u kojem joj društvo prave djeca, a koji možete pogledati OVDJE.

"Čestitam draga Amra", "Siiiii mamaaaa", "Wow čestitam", "Super, čestitke", "Čestitke od srca", Eee ženo svaka ti čast! Zdravi i veseli uvijek bili, svi skupa", "Predivno, čestitam", "Divna žena i divna majka! Čestitke", dio je lijepih komentara koje je dobila od svojih pratitelja.

Supružnici su se nedavno javili s odmora u Grčkoj, a njihove pratitelje posebno je rastopila fotografija na kojoj poziraju zagrljeni i izgledaju zaljubljeno kao i prvog dana.

Edin i Amra inače slove kao najpopularniji par iz BiH, a njihov drugi dom je Dubrovnik, gdje nogometaš od prošlog ljeta ima restoran.
Svoju vezu ispočetka su skrivali, a javnost je za njih doznala 2012. godine.

Vjenčali su se 2016., a iste godine na svijet je stigla njihova kćerkica Una. Samo godinu kasnije dobili su i sina Danija, a u rujnu 2020. dobili su i kćerkicu Daliju. Amra ima i kćer Sofiju koju je dobila u braku s poduzetnikom Vladimirom Vićentijevićem.

Sarajevska glumica i manekenka prije je radila je u Los Angelesu, no karijeru Americi napustila je zbog ljubavi prema nogometašu i preselila se u Italiju.

Amra često na svojem Instagramu, gdje je prati preko 240 tisuća ljudi, dijeli sretne obiteljske trenutke i romantične fotke s Edinom na kojima se vidi da su i dalje zaljubljeni kao i prvog dana.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković Iva Jerković - 1 +5 Iva Jerković - 2 Celebrity Iva Jerković objavila prvu fotografiju s partnerom i kćerkicom, pokazala djelić atmosfere s njihovog odmora!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Sanja Vejnović - 2 Sanja Vejnović - 3 Sanja Vejnović - 6 Sanja Vejnović - 5 +4 Sanja Vejnović i Goran Mećava Celebrity Naša glumica našla se na listi najljepših na svijetu, a uzdahe mami i u 61. godini: "Savršena u svakom pogledu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene