istinita priča

Morao je smršaviti 20 kilograma za ulogu čovjeka koji je potpisao milijunski ugovor s Pentagonom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Istinita priča o dvojici dvadesetogodišnjaka, Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu, koji su uspjeli potpisati 300 milijuna vrijedan ugovor s Pentagonom za opskrbu oružja saveznicima u Afganistanu, glavni je detalj filma "Psi rata".

Američki biografski film "Psi rata" u režiji Todda Phillipsa inspiriran je člankom iz časopisa Rolling Stone kojeg potpisuje Guy Lawson, a glavne uloge igraju Jonah Hill, Miles Telles, Ana de Armas i Bradley Cooper. Film možete pogledati večeras od 00:00 sati u programu Nove TV, a mi vam donosimo nekoliko detalja iza kamera.

Pogledaj i ovo Lady Gaga i Bradley Cooper (Foto: Profimedia) Što će tu biti? O njihovoj se ljubavi šuška mjesecima, a nakon što su prekinuli sa svojim partnerima opet ćemo ih gledati skupa?

Istinita priča o dvojici dvadesetogodišnjaka, Davidu Packouzu i Efraimu Diveroliu, koji su uspjeli potpisati 300 milijuna vrijedan ugovor s Pentagonom za opskrbu oružja saveznicima u Afganistanu, glavni je detalj ovoga filma. Dvojac pratimo na putu apsurda i političkog svijeta internacionalnog trgovanja oružjem na kojem će završiti na kraju optuženi za prevaru.

Stvari Efraim Diveroli odbio se sastati s glumcem Jonahom Hillom koji ga glumi u filmu. Hill je to objasnio kasnije kako se na slične situacije navikao, a zaključio je da je to bio dobar znak. Obojica su rođeni na isti datum, 20. prosinca, ali je Hill od Diverolija stariji dvije godine. Za potrebe snimanja filma Hill morao se udebljati čak 20 kilograma.

Za razliku od Diverolija, stvarni David Packouz pojavljuje se u filmu te je upravo on otpjevao pjesmu "Don't Fear The Reaper". Efraim Diveroli je čak podigao i tužbu protiv Warner Brosa jer je htio zaustaviti lansiranje filma u javnost. U tužbi tvrdi kako je ideja filma ukradena iz njegovih memoara.

Guy Lawson, novinar koji je originalno iskopao priču dvojca koji su inspiracija filmu rekao je kako je film zaista dobro prikazao sve što se zbivalo. Kaže da su neki ključni detalji izostavljeni, ali nije u tome vidio preveliki problem.

Film je sniman na nekoliko lokacija, a scene koje se zbivaju u Albaniji u stvarnosti su snimljene u Rumunjskoj. Čak i radnici koji su u filmu pričaju rumunjski, no produkcija to nije smatrala prevelikim problemom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene