Želi imati 190 kg

Namjerno se deblja: 'Muškarci me plaćaju da gledaju dok jedem'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Ova 23-godišnjakinja nekad je bila aktivna odbojkašica sa savršenom linijom, a onda je jednog dana odlučila da više nikad neće ići na dijetu...

Tammy Jung, djevojka od 23 godine, prislilno se udebljala do težine od 101 kilograma kako bi mogla naplaćivati muškarcima s fetišem na 'debeljuce' da je gledaju dok jede.

I dok druge djevojke njezinih godina intenzivno odlaze u fitness centre, Tammy Jung se 'bilda' nezdravom hranom. Jede fast food, bijeli krug, čips i sličnu hranu kako bi svakog dana konzumirala 5000 kalorija.



>> 'Udebljala sam se upola manje nego u prvoj trudnoći!'

Pogledaj i ovo showbuzz S bičem u ruci Clooney, gledaj što si izgubio: Canalis u fetiš izdanju!

Sve je počelo kad je jednog dana odlučila kako više neće ići na dijetu već će napraviti nešto sasvim suprotno - udebljati se i biti sretna što može jesti što god poželi.

Svakog dana uživa u raznovrsnoj hrani, a nekad svom 28-godišnjem dečku Johanu daje da joj izljeva shake od sladoleda niz grlo kako ne bi pojela niti jedne kalorije manje od 5.000 kalorija.

Njezin cilj trenutačno je doći do kilaže od 190, a kaže kako od svog izgleda jako dobro živi - preko stranice Big Beautiful Woman ili 'Velika prekrasna žena', naplaćuje muškarcima koji imaju fetiš na punije djevojke da je gledaju dok jede.

Iako je svjesna da time škodi svom tijelu i zdravlju, Tammy kaže: 'Nikad nisam bila sretnija nego sad kad radim na tome da se udebljam. Ništa me neće spriječiti da ostvarim svoj san. Znam da je ovo pomalo kontroverzno, ali to se nikog ne tiče. Zarađujem jako puno novaca s ovim što radim, a želim zaraditi još više', kaže Tammy.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene