Ponovno zajedno!

Pamtite li slatki dječji trojac iz kultnog filma? Evo kako izgledaju 30 godina kasnije i što danas rade!

Robin Williams (Foto: Getty Images) Robin Williams (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Robin Williams (Foto: Getty Images) Galerija

Lisa Jakob, Matthew Lawrence i Mara Wilson bili su dječje zvijezde filma "Tatica u suknji", u kojem su glumili s pokojnim Robinom Williamsom.

Legendarna komedija iz 90-ih "Tatica u suknji" s pokojnim Robinom Williamsom i danas slovi kao omiljena, od njezina snimanja prošlo je već 30 godina, a njezine dječje zvijezde danas izgledaju neprepoznatljivo.

Pogledaj i ovo Mara Wilson No sjećanja su potresna... Bila je jedna od najvećih dječjih zvijezda 90-ih godina, pamtimo je kao slatkicu, a evo kako izgleda danas!

Film je premijerno prikazan 1993. godine i odmah je postao hit na kinoblagajnama, a osim Robina, glavne uloge odigrali su Lisa Jakub, koja je glumila najstariju sestru Lydiju, Matthew Lawrence, koji je glumio njezina brata Chrisa, i Mara Wilson, koja je glumila najmlađu sestru Natalie. Njih troje se nakon 30 godina okupilo kako bi ponovno zajedno snimili dirljivu obiteljsku fotografiju koje se i danas mnogi dobro sjećaju iz filma. 

Iako je svatko od talentiranog trojca otišao svojim putem i upustio se u različita područja glume, redovito se druže i viđaju, i to nakon svih tih godina koliko je prošlo otkako su se upoznali na snimanju.

Lisa danas ima 43 godine, radi kao učiteljica joge, uspješna je govornica i spisateljica i piše autobiografiju pod nazivom "You Look Like That Girl". Iako je bila izbačena iz škole kada je dobila ulogu Lydije, uživala je u uspješnoj tinejdžerskoj glumačkoj karijeri i nastavila glumiti, pa se pojavila u "Danu neovisnosti", a glumiti je prestala u dobi od 22 godine.

Danas 43-godišnji Matthew se nakon filma "Tatica u suknji" pojavio u seriji "Bratska ljubav", u kojoj je glumio između 1995. i 1997. godine, pojavio se u filmu "The Hot Chick" iz 2002. godine, a pojavio se i u bratovu sitcomu "Melissa & Joey", koji se prikazivao između 2011. i 2014. godine.

Mara Wilson, koja danas ima 34 godine, postala je slavna nakon filma "Mathilda", u kojem je igrala istoimenu glavnu ulogu, a nakon 12 godina pauze od glume i nakon majčine smrti Mara se 2018. godine vratila na ekrane u seriji "Big Hero 6".

Koliko su se ovi dječji glumci promijenili u posljednjih 30 godina pogledajte u našoj galeriji. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić Mia Dimšić +2 Mia Dimšić - 1 inMagazin Mia Dimšić o prozivkama da bi prije Eurovizije trebala kod stomatologa: "Ja u tome ne vidim problem!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene