Kakva promjena!

Nitko ne bi rekao da se iza ovog lica krije luckasta plavuša koju su svi obožavali, nadmašila je samu sebe!

Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Getty Images) Renee Zellweger (Foto: Getty) Renee Zellweger (Foto: Profimedia) Renee Zellweger (Foto: Getty) +0 Renee Zellweger (Foto: Profimedia) - 4 Galerija

Renee Zellweger osvanula je u neprepoznatljivom izdanju na setu serije ""The Thing About Pam" koju snima ovih dana.

Holivudska glumica Renee Zellweger svojom najnovijom transformacijom nadmašila je sva svoja prijašnja izdanja, a promjeni imidži podvrgnula se za potrebe snimanja nove serije "The Thing About Pam".

Pogledaj i ovo showbuzz izmjenjivali nježnosti Njezina veza s bivšim policajcem ekspresno napreduje, nismo ju još vidjeli tako sretnu i u opuštenom izdanju

Neprepoznatljive fotografije 52-godišnje glumice obišle su svijet i izazvala čuđenje i nevjericu njezinih obožavatelja, pogotovo nakon što se nedavno našla na udaru kritika zbog pretjerane mršavosti i naglog gubitka kilograma, kao i estetskih operacija.

Na najnovijim fotografijama  snimljena je odjevena u cvjetni kućni ogrtač dok joj je lice gotovo u potpunosti izmijenjeno kako bi dobila veće bore, punije obraze i širi nos, a ima i novu frizuru.

Osim kao glumica, Renee na novoj seriji radi i kao producentica, a riječ je o drami u kojoj glumi osuđenu ubojicu Pam Hupp temeljenu na istinitom događaju.

Njezina najpoznatija transformacija dosad bila je ona za ulogu punašne Bridget Jones za koju nije koristila posebno odijelo i zapravo se udebljala, a tada je savršeno savladala i britanski naglasak, iako je rođena u Texasu.

Inače, Renee se zadnjih godina često predbacuje da je pretjerala s estetskim zahvatima i da izgleda umjetno, a mnogi njezini obožavatelji se slažu i da je puno bolje izgledala s oblinama nego kao mršavica.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Profimedia) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Prava mala katastrofa Angeline Jolie na crvenom tepihu, fanovi su sve uočili: "Zašto su pustili da ovakva izađe?"

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo i Tonči Huljić Petar Grašo - 1 Petar Grašo +0 Petar Grašo Celebrity Danijela Martinović iznenadila potezom prema Hani Huljić, a napravila je i nešto što Grašo još nije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene