To je ona?

Slavna plavuša drastično promijenila izgled i odrekla se svog zaštitnog znaka, evo zašto ju nije lako prepoznati!

Naomi Watts Naomi Watts Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Naomi Watts - 5 Naomi Watts - 1 Naomi Watts - 2 Naomi Watts - 3 Naomi Watts - 4 Naomi Watts sa sinovima - 3 Naomi Watts sa sinovima - 1 Naomi Watts i Billy Crudup (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) Naomi Watts i Liev Schreiber (Foto: Profimedia) +1 Naomi Watts sa sinovima - 2 Galerija

Naomi Watts uskoro ćemo gledati u seriji "Feud: Capote vs. The Swans" za koju je drastično promijenila izgled i odrekla se svoje plave kose koja joj je zaštitni znak.

Holivudska glumica Naomi Watts osvanula je u neprepoznatljivom izdanju u najavi nove serije "Feud: Capote Vs. The Swans" čije se prikazivanje očekuje 31. siječnja.

"Feud: Capote vs. The Swans" je druga sezona antologijske televizijske serije Feud koju je stvorio Ryan Murphy za FX, a koja je debitirala 2017. godine.

55-godišnja Naomi u njoj glumi Babe, pravim imenom Barbaru Cushing Mortimer Paley, novinarsku urednicu i članicu viskog društva, čiji je drugi suprug bio William S. Paley, poznat kao osnivač CBS-a. Bila je ikona stila poznata po svom vitkom stasu, frizuri i elegantnim dizajnerskim komadima, a preminula je 1978. godine.

Naomi se inače proslavila jezivim trilerom "Mulholland Drive", nakon kojeg je glumila u velikim hitovima kao što su "The Ring", "King Kong" i "The Watcher", a 2011. godine snimila je film "J Edgar" u kojem je glumila s Leonardom DiCapriom.

Naomi je poznata i po ljubavnoj vezi s pokojnim glumcem Heathom Ledgerom s kojim je bila od 2002. do 2004. godine, s kolegom Lievom Schreiberom ima dvoje djece, a sada je udana za Billyja Crudupa iz The Morning Showa.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Jelena Karleuša - 2 Jelena Karleuša Jelena Karleuša - 5 +26 Jelena Karleuša - 5 Celebrity Karleuša se okomila na Severinu zbog skupocjene haljine koju si je i ona željela: "Slika se u toj nekoj šupi, uništila ju je..."

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Dino Goleš i Nina Slišković Goleš Saša Kopljar, Marija Rukavina,Valentina Baus i Dino Goleš, Želim život Dino Goleš i Valentina Baus +10 Valentina Baus i Dino Goleš - 2 Celebrity Predivne vijesti u obitelji našeg mladog voditelja: "Sva sreća svijeta trenutačno je na našoj adresi!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene