Stvarne fotografije

Evo kako su slavne sestre izgledale 90-ih, bez filtera i prije estetskih zahvata nije ih lako prepoznati: "Tko su ove žene?"

Kim i Kourtney Kardashian - 1 Kim i Kourtney Kardashian - 1 Poosh/Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kim i Kourtney Kardashian - 3 Kim i Kourtney Kardashian - 2 Obitelj Kardashian Kim Kardashian - 1 Kim Kardashian - 5 Kim Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kourtney Kardashian Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 +17 Kim Kardashian i Nicole Kidman Galerija

Kim i Kourtney Kardashian pokazale kako su izgledale 90-ih godina, a njihovi su obožavatelji zaključili da su im tada bile ljepše.

Najslavnije reality sestre Kim i Kourtney Kardashian podijelile su na društvenim mrežama svoju fotografiju nastalu 90-ih godina na kojoj se vidi kako su izgledale prije estetskih operacija kojima su se podvrgnule i bez korištenja fotošopa, čije mogućnosti danas obožavaju koristiti.

Pogledaj i ovo Bianca Censori Imaju tajni plan? Otkriven stvarni razlog zašto kontroverzni glazbenik tjera suprugu da nosi odjeću koje se većina srami, to se događa zbog sasvim druge osobe?

Danas 42-godišnju Kim i 43-godišnju Kourtney na fotografiji nije lako prepoznati na prvi pogled, ali vidi se da su i tada pratile modne trendove i voljele isticati svoje atribute.

Fotografije su objavljene na Kourtneynu profilu na Instagramu naziva Poosh.

"Prije nego što dočekamo 2023. godinu, vraćamo se daleko unatrag. U '90-e", stoji u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Poosh (@poosh)

"Ovo je kada su još imale svoja lica", "Tko su ove žene?", "Kourtney mi izgleda prirodnije", "Tada su izgledale normalno", "Ovdje izgledaju bolje i zdravije", "Ljepota bez pretvaranja", "Vidi obrva", "Bile ste najljepše", poručili su im u komentarima.

U međuvremenu, Kim je podijelila zadivljujući obiteljski portret sa svoje četiri sestre i mamom Kris Jenner sa zabave povodom Badnjaka na kojem poziraju u totalno drugačijim izdanjima.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić +27 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić u grudnjaku i vrućim hlačicama zavodljivo se naslonila i istaknula atribute: "Da sam bar ja taj zid"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg - 1 Mark Wahlberg - 2 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 3 +17 Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Celebrity U 52. godini pokazao mišiće na kojima mu zavide upola mlađi muškarci, a žena koja mu je vratila vjeru u ljubav ne odvaja se od njega

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene