jesu li joj bile potrebne?

Nekad je bila prirodna ljepotica, no danas ni sama ne zna točan broj operacija kojima se podvrgnula

Katie Price Katie Price Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price Katie Price - 1 Katie Price - 2 Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 1 Katie Price - 4 Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) Katie Price (Foto: Profimedia) +5 Katie Price (Foto: Profimedia) Galerija

Katie Price danas ni sama ne zna točan broj estetskih operacija na kojima je bila, a uredila je na sebi sve što je mogla.

Britanska starleta Katie Price 90-ih se godina proslavila kao manekenka, i to zahvaljujući svojoj prirodnoj ljepoti i atraktivnom izgledu, ali ubrzo je postala i sve do danas ostala sinonim za plastičnu kirurgiju. 

Pogledaj i ovo Katie Price njeni bližnji su užasnuti Grudi je povećala 13 puta i sad ponosno ističe bujne rezultate, a ne brine je čak ni što liječnici ne preporučuju toliki broj zahvata

Katie, koja danas ima 44 godine, tijekom protekla dva desetljeća nanizala je brojne estetske zahvate i operacije kojima zapravo ni sama ne zna točan broj, a od njezine prirodne ljepote danas je malo toga ostalo i čini se da nema namjeru odreći se odlazaka pod nož.

Sve je počelo operacijom povećanja grudi kada je imala samo 18 godina i kada je započela svoju karijeru pod nadimkom Jordan , potrošivši tisuće funti kako bi završila na naslovnicima poznatih časopisa. O svojim je zahvatima uvijek otvoreno govorila i nije se ni trudila sakriti ih, pa je poznato da je do danas bila na čak 12 operacija ​​grudi, a na posljednju u nizu odlučila se jer ju je ona prethodna deformirala.

"U Turskoj sam radila grudi i izgledale su deformirano, bile su apsolutno grozne. To je prvi put da sam otišla kod drugog kirurga i morala sam se vratiti svom liječniku Franku pognute glave, sramila sam se što sam bila u drugoj klinici. Njegove prve riječi bile su: 'Što su ti, dovraga, napravili?' Morao ih je ispraviti umjesto mene", izjavila je prošle godine u intervjuu za The Sun.

Katie se danas može pohvaliti blistavim osmijehom, što ne čudi jer je također puno puta posjetila svojeg stomatologa kako bi to postigla. A nije se sramila pokazati kako je izgledala prije toga. Putem kanala na YouTubeu otkrila je kako izgledaju njezini pravi zubi, i to tijekom putovanja u Tursku na ugradnju novih ljuskica. Njezini su obožavatelji bili užasnuti kada su vidjeli što se zapravo krije iza njezina osmijeha.

Britanskoj starleti danas prijeti oštećenje mozga, kožne bolesti, pa čak i smrt, a na to sve upozorili su je i brojni stručnjaci, dok je članovi obitelji preklinju da prestane sa zahvatima, ali bezuspješno.

"Česti odlasci na plastične operacije, kao što Katie to radi, povlače za sobom rizik od komplikacija, uključujući sepsu, koja bi je u najgorem slučaju mogla ubiti", objasnio je kirurg Marko Ho Asjoe za magazin Closer.

Nagrađivani liječnik Alex Karidis rekao je za Daily Star da nikada ne bi niti jednom svom pacijentu preporučio toliki broj operacija koliko ih je Katie napravila te ju je javno pozvao da se odmori i da svojem tijelu da vremena da zacijeli i oporavi se.

"Što više operacija imate, to u konačnici može biti stresnije za tijelo. Mi kao kirurzi imamo odgovornost biti iskreni prema pacijentima i reći isplati li se operacija doista. Bio bih vrlo oprezan kada bih nekome preporučio sve operacije koje je prošla. Sav taj stres na tijelu ne sluti na dobro. Pod prisilom je kada se operira i postaje preopterećeno, tako da treba vremena za oporavak", izjavio je Alex.

Dodao je i da ga nije iznenadilo što se Katie odlučila za nove zahvate, ali je izrazio zabrinutost zbog njezina mentalnog zdravlja.

"Kada imate ovoliku količinu operacije, dolazi faza u kojoj se morate odmaknuti i zapitati se zašto to radite. Nitko ne kritizira Katie kao ona samu sebe", zaključio je.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luciana Gimenez - 1 Luciana Gimenez - 2 Luciana Gimenez - 4 Luciana Gimenez - 3 +3 Luciana Gimenez - 3 Celebrity Svjetski mediji dodijelili su joj nimalo laskavu titulu zbog veze s legendarnim glazbenikom, no čini se da na nju to nije imalo nimalo utjecaja!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Christie Brinkley - 1 Christie Brinkley Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Christie Brinkley (Foto: Getty Images) +8 Christie Brinkley (Foto: Getty Images) Celebrity Žarila je i palila 80-ih godina, a zbog ove golišave fotografije nitko ne vjeruje da ima 68 godina!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene