sjećate se njega?

Pamtimo ga iz domaćih sapunica, no više se ne bavi glumom i ne izgleda ovako, a čak je promijenio i ime!

Marko Čabov Marko Čabov Neja Markičević/Cropix 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Čabov Marko Čabov i Zoran Pribičević Marko Čabov Marko Čabov Marko Čabov Marko Čabov Marko Čabov Marko Čabov Marko Čabov i Antonija Šola +0 Marko Čabov Galerija

Marko Čabov nekad je glumio u domaćim serijama, a danas podučava jogu i zove se Atam Puri.

Bivši glumac i maneken Marko Čabov proslavio se ulogama u domaćim serijama "Zabranjena ljubav" i "Ruža vjetrova".

Gledatelji ga pamte po dugačkoj plavoj kosi s loknama, no Marko danas ima kratku kosu, a osim frizure, promijenio je i posao te svoje ime.

Tako se sada predstavlja kao Atam Puri i bavi se podučavanjem joge, a na njegovom profilu na LinkedInu piše i da obnaša dužnost direktora u jednoj privatnoj firmi.

Jedno je vrijeme radio i na gradilištu.

"Bauštela nikada nije bila daleko od mene. Čak sam i u seriju 'Zabranjena ljubav' otišao ravno s gradilišta na kojem sam čistio zgradu od ulja. No, tako je to. Kad bih mogao živjeti od manekenstva i glume, bio bih i te kako sretan. Kako ne mogu, tj. nisam čovjek koji vuče ljude za rukav i pristaje na štetne kompromise, tako nastojim pratiti životne smjerove kako dođu i bez plana uskočiti u njih. Dakle, ako bi mi netko sada ponudio ulogu na osnovi mog talenta, prihvatio bih je i bio iznimno zadovoljan. No, kako se to ne događa, radim na baušteli za 20 kuna po satu i osjećam se korisnije i bolje nego da živim 'život glumca bez uloge", ispričao je 2011. za Večernji list i dodao da su ga tada ljudi na ulici znali često prepoznati.

"Mnogima je neshvatljivo da čovjek koji navečer šeta modnom pistom ujutro navlači radnu manduru i odlazi na posao. No, to posebno zabavlja moje kolege s bauštele", istaknuo je tada.

Kako Marko izgleda danas i koliko se promijenio od slavnih dana, pogledajte u galeriji.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 2 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 1 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 4 +35 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 Celebrity Pogledajte u kakvoj je haljini Prija otvorila svoj četvrti koncert, morala je paziti na baš svaki pokret!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene