51 joj je godina!

Bila je dio slavnog dvojca u ''Djevojkama na zadatku'', a nakon velikog uspjeha serije posvetila se nečem potpuno suprotnom!

Angie Harmon - 12 Angie Harmon - 12 Profimedia 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Angie Harmon - 22 Angie Harmon - 12 Angie Harmon - 4 Angie Harmon - 17 Angie Harmon - 15 Angie Harmon - 27 Angie Harmon - 21 Angie Harmon - 26 Angie Harmon - 29 Angie Harmon - 11 +24 Angie Harmon - 8 Galerija

Zvijezda serije ''Djevojke na zadatku'' Angie Harmon od serije do danas gotovo se ništa nije promijenila, evo gdje je danas.

Serija ''Djevojke na zadataku'' prikovala je brojne mlade uz ekrane kad je krenula s emitiranjem 2010. godine, a njezine glavne akterice bile su Jane Rizzoli i Maura Isles.

Crnokosa i brineta plijenile su pozornost svojom ljepotom, a poslije ove serije posebno je popularna ostala glumica koja je utjelovila Jane, Angie Harmon.

Ona se do danas gotovo ništa nije promijenila, ali od glume se nakon ove serije malo udaljila i ostvarila samo tri uloge.

Umjesto Hollywoodu, Angie se posvetila humanitarnom radu pa je tako od 2013. godine ambasadorica UNICEF-a.

Danas ima 51 godinu, a kako izgleda možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Harmon (@angieharmon)

Sredinom ove godine, prisjetila se i ona svojih mladih dana pa podijelila fotografiju u bikiniju s jednog snimanja, a fanovi su se složili da je ostala jednako prekrasna.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angie Harmon (@angieharmon)

Harmonin pristup zdravlju je jedinstven, a što radi da bi i dalje imala vitku figuru otkrila je za strane medije.

Harmon se više usredotočuje na prehranu nego na vježbanje, ali preferira ostati aktivna tijekom dana.

"Nemam režim, osim trčanja do izlaza u zračnoj luci", našalila ona.

"Imam vrlo zdravu prehranu i trudim se uglavnom jesti bez šećera, a sada također pokušavam biti i bez glutena."

Da voli prirodno, pokazuje i činjenica da se ne šminka.

"Ne volim se puno našminkati, ali kad to činim, trudim se da bude minimala. Koristim samo maskaru i rumenilo'', rekla je.

Ljubav je u životu pokušala pronaći dva puta.

Nakon što se 2014. rastala od supruga Jasona Sehorna s kojim je bila u braku 13 godina, zaručila se za glumca Grega Vaughana u prosincu 2019.

Par je raskinuo 2021. godine. U braku s Jasonom glumica je dobila i tri kćeri Finley, Avery i Emery.

U jednom intervjuu otkrila je kako se nije vidjela s djecom, ali da je nakon rođenja kćeri shvatila da su djeca zapravo cool i da je presretna što se ostvarila u ulozi majke.

''Nakon što je ''Djevojke na zadatku'' završila 2016., rekla sam djevojkama da neću više nikada raditi na projektu koji me tako udaljava od njih. I nisam. Nikad se zapravo nisam vidjela kao mama. Ali moje cure su najcool osobe koje sam ikad upoznala — urnebesne, lijepe, sve tri. Nevjerojatne su'', rekla je.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 8 Bianca Censori - 4 Bianca Censori - 5 Bianca Censori - 7 +30 Bianca Censori - 9 Celebrity Mislili smo da ne može bizarnije, a onda se ulicom prošetala gotovo gola s već pomalo jezivim detaljem koji je nosila u rukama

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori - 1 Bianca Censori - 2 Bianca Censori - 3 Bianca Censori - 5 +25 Bianca Censori - 5 Celebrity Grudi je izložila pogledima u prozirnom bodiju, ali ono što je nosila u rukama bilo je još čudnije od njezina bizarnog outfita

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene