više ne voli svjetla reflektora

Sjećate se Marshalla iz hit-sitcoma? Od ove njegove uloge prošlo je 10 godina, bome se isklesao i pomladio od tada!

Jason Segel Jason Segel Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jason Segel - 22 Jason Segel - 9 Jason Segel i Kayla Radomski Jason Segel - 23 Jason Segel - 2 Jason Segel - 3 Jason Segel - 4 Jason Segel - 5 Jason Segel - 6 Jason Segel - 7 +14 Jason Segel - 8 Galerija

Jason Segel bio je jedan od glavnih likova serije ''Kako sam upoznao vašu majku'', a evo kako izgleda danas, 10 godina nakon posljednje epizode.

Serija ''Kako sam upoznao vašu majku'' jedan je od najpoznatijih sitcoma na svijetu, a jedan od njezinih glavnih likova bio je Marshall Eriksen kojeg je utjelovio Jason Segel.

Jeste li gledali ovu seriju?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Od posljednje epizode ove serije prošlo je 10 godina, a njezini glumci do danas su se poprilično izmijenili.

Pogledaji ovo Josh Radnor Nekad i sad Prošlo je 10 godina otkako je utjelovio Teda Mosbyja u hit-seriji, otada se dosta promijenio, a danas njeguje i drugačiji imidž!

Jason danas ima 44 godine i u sretnoj je vezi s 10 godina mlađom Kaylom Radomski.

Upravo Kayla objavila je njegovu najnoviju fotografiju, a golupčići trenutno uživaju na odmoru gdje su pozirali u kupaćim kostimima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kayla Radomski (@kaylaradomski4)

O njima se počelo šuškati u listopadu 2023. godine, a već u siječnju ove godine zajedno su bili i na crvenom tepihu Oscara. Prije nje, Jason je do 2021. godine čak osam godina bio u vezi s Alexis Mister.

Pogledaji ovo Josh Radnor u ''Kako sam upoznao vašu majku'' Nekad i sad Sjećate se njega? Ostao je poznat po mnogima najdražem sitcomu, a sad se u 50. godini pohvalio sretnim vijestima!

Poslije ''How I Met Your Mother'', Segel je glumio još u mnogim drugim filmovima i serijama, ali po nijednom nije ostao zapamćen kao prema ovom sitcomu koji ga je proslavio. Posljednju ulogu odradio je u seriji ''Winning Time''.

Marshalla je glumio pet godina, a zajedno s likom je odrastao. Kako se mijenjao kroz godine, pogledajte u našoj galeriji.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 Severina - 1 +25 Severina u Skoplju - 14 Celebrity Severina je Uskrs provela s dvije najvažnije osobe u njenom životu, svojom objavom dirnula je pratitelje

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jadranka Kosor +26 Kolinda Grabar-Kitarović Nekad i sad Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene