Sjećate se nje?

Ljepoticu kojoj nije odolio ni Vedran Ćorluka odavno nismo vidjeli, a i danas bi mogla ponijeti titulu najseksepilnije Hrvatice!

Vedrana Linardić Vedrana Linardić ELFS 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 1 Vedrana Linardić Vedrana Linardić, Vedran Ćorluka Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 2 Vedrana Linardić - 2 Vedrana Linardić Vedrana Linardić - 3 Vedrana Linardić +7 Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Galerija

Vedrana Linardić svojevremeno je bila jedna od najtraženijih domaćih manekenki i ljubila je Vedrana Ćorluku, a sada se pojavila u javnosti poslije dugo vremena.

Bivša manekenka Vedrana Linardić iznenadila je dolaskom na ELFS pool party u Opatiji nakon što je dugo vremena nismo imali priliku vidjeti u javnosti.

Pogledaj i ovo Jelena Urukalo, Sandi Cenov, Ivana Paris i Vedrana Linardić Otkrile tajnu dugovječnosti Bivše riječke manekenke pokazale da im godine idu u prilog: Njihovo pojavljivanje u javnosti mnogima oduzelo dah

Za ovu je prigodu obukla topić u kojem je istaknula bujni dekolte i otkrila utegnuti trbuh, a kombinirala ga je s dugom suknjom leopardova uzorka.

U ljetnom izdanju potvrdila je da bi i danas mogla ponijeti laskavu titulu najseksepilnije Hrvatice, koja ju je pratila u danima najveće slave.

Vedrana je svojevremeno bila jedna od najtraženijih domaćih manekenki, a pozornost javnosti privlačila je i ljubavnim vezama s nogometašem Vedranom Ćorlukom i vaterpolistom Ivanom Capanom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedrana🦋 (@vedranalinardic)

Nakon ostvarene manekenske karijere odlučila je upisati Učiteljski fakultet te je stekla titulu odgajateljice u vrtiću.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević Nives Ivanišević - 6 +4 Nives Ivanišević - 7 Celebrity Nives Ivanišević u provodu bez supruga Gorana pokazala da je spremna za sezonu badića, komplimenti se nižu zbog viđenog

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Georgina Rodriguez - 3 Georgina Rodriguez - 4 Georgina Rodriguez - 5 Georgina Rodriguez - 9 +15 Georgina Rodriguez - 7 Celebrity Ronaldova Georgina objavila fotke iz privatnog aviona, pratitelji nisu oduševljeni, pa su je napali u komentarima

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene