Kako vam se čini?

Omiljena Šeherezada napravila je drastičnu promjenu imidža, riješila se jednog od svojih zaštitnih znakova!

Berguzar Korel - 11 Berguzar Korel - 11 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Berguzar Korel - 10 Berguzar Korel - 5 Berguzar Korel - 3 Berguzar Korel - 9 Berguzar Korel - 4 Berguzar Korel - 8 Berguzar Korel - 7 Berguzar Korel - 12 Berguzar Korel - 6 Berguzar Korel - 2 +23 Berguzar Korel - 1 Galerija

Glumica iz ''1001 noći'' Berguzar Korel pokazala je drastičnu promjenu imidža na koju se odlučila, recite nam u anketi kako se vama sviđa.

Zvijezda hit-serije "Tisuću i jedna noć", koja je bila vrlo popularna i u našoj zemlji, Berguzar Korel, od samih je početaka sve oduševila svojom prirodnom ljepotom i gustom smeđom kosom.

No Berguzar je sada napravila prilično drastičnu promjenu. Naime, ošišala se nakratko, a nekoliko novih fotografija već je podijelila i na društvenim mrežama.

Prije nekoliko mjeseci nosila je dulju bob frizuru i ofarbala se u plavo, sad je uslijedila i još jedna velika promjena koja je mnoge šokirala.

Berguzar je već jednom ošišala kosu nakratko 2022. godine, a čini se da joj je ta promjena godila pa se opet odlučila na isto.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Koja frizura Berguzar bolje stoji?

  • Kratka
  • Duga

Ukupno glasova:

Čuvena glumica ulogom u ''1001 noći'' stekla je veliku popularnost, a radeći na toj ulozi upoznala je supruga Halita Ergenca, koji je u seriji glumio njezina partnera, a ljubav se dogodila i u privatnom životu.

Berguzar i Halit u braku su od 2009. godine, imaju sinove Alija i Hana i kćerkicu Lejlu.

Pogledaji ovo showbuzz Celebrity Ostavio je trudnu suprugu zbog 12 godina mlađe glumice, njihova ljubav se suočavala sa izazovima, a unatoč svemu i dalje su skupa

Kad su se upoznali u seriji, Berguzar je imala 23 godine, a Ergenc je bio u braku s 14 godina mlađom glumicom Gizem Soysaldi.
Ubrzo se na snimanjima dogodila kemija, a njihovu zaljubljenost dodatno je pojačalo zajedničko putovanje u Pariz 2008. zbog serije. Halit je tražio razvod od supruge Gizem, koja je u to vrijeme bila trudna i zbog toga je odlučila pobaciti. Halit je isplatio bivšoj supruzi 250 tisuća lira nakon razvoda i oženio se s Korel 2009. nakon završetka snimanja serije. I Berguzar je bila zauzeta kada je srela Halita pa je zbog emocija prema njemu prekinula dugogodišnju vezu.

Burno upoznavanje bilo je samo najava turbulencija koje su se događale nakon njihova vjenčanja. Čim je on 2011. prihvatio naslovnu ulogu u seriji "Sulejman veličanstveni", počele su glasine da vara suprugu. Na listi glumica s kojima je navodno imao aferu bila je Cansu Dere, koja je u seriji igrala robinju Firuze. Pisalo se da je između bivše Miss Turske i glumca bilo kemije, a tu navodnu prevaru prokomentirala je i Berguzar rekavši da je sve laž i da je Cansu njihova bliska prijateljica.

Mnogi su razlog za to da glumica ipak sumnja u vjernost supruga pronašli u njezinim čestim odlascima na setove, a čak je i Halit izjavljivao da je njegova supruga ljubomorna, kao i da je potpuno razumije zbog toga.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Berguzar Korel (@berguzarkorel)

Unatoč svemu, još su uvijek zajedno, a bez obzira na priče ostali su jedan od omiljenih parova u svijetu.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Urban - 1 Damir Urban - 2 Damir Urban - 3 Damir Urban - 1 +14 Damir Urban - 5 Nekad i sad Prepoznajete li našeg osebujnog glazbenika? Ovo mu je bilo prvo radno mjesto: ''Taman nakon vojnog roka!''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Pervan Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra Željko Pervan Željko Pervan +15 Željko Pervan Celebrity Željko Pervan zabrinuo je obožavatelje objavom iz bolnice: "Ako preživim, vidimo se uskoro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene