BTR

SHOWBUZZ ♥ Za njima su poludjeli i 7-godišnjaci!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ukoliko ste tinejdžer ili roditelj tinejdžera, tada ste za ovu svjetsku senzaciju sigurno čuli.

Kendall Schmidt, James Maslow, Carlos Pena i Logan Henderson simpatični su mladići koji čine američki hit bend Big Time Rush iza kojeg su već dva objavljena albuma, tri sezone vlastite serije na kanalu Nickelodeon te milijuni obožavatelja diljem svijeta.

Slobodno se može reći kako su ovi dečki definitivno hit na Nickelodeonu, a obožavaju ih ne samo tinejdžeri već i mnogo mlađa populacija - počevši od sedmogodišnjaka.



Cijela priča kojom se bend zapravo proslavio počela je 2009. godine kad je na kanalu Nickelodeon prikazana pilot epizoda 'Big Time Audition'. Tad se moglo vidjeti kako serija 'Big Time Rush' prati holivudske avanture četvorice igrača hokeja iz Minnesote - Kendalla, Jamesa, Carlosa i Logana nakon što su odabrani da formiraju 'boy-band'.

Četiri tinejdžera pokušavaju uspjeti u glazbenom svijetu i postati zvijezde.

Ova serija se premijerno počela prikazivati u siječnju 2010. godine i već na samom startu je imala 6,8 milijuna gledatelja.

Dečki su krajem 2010. godine izdali svoj prvi album B.T.R., a pjesma 'Boyfriend', koja je rađena u suradnji s reperom Snoop Doggom, postigla je velik uspjeh. Do sada su prodali više od dva milijuna primjeraka ovog albuma.


Svoj drugi album 'Elevate' dečki su izdali krajem 2011. godine. Vodeći singl s ovog pop i dance albuma bio je 'Music Sounds Better with U', a taj naziv nosila je i velika turneja koju su Big time Rush odradili u 17 američkih gradova.

Da ovaj bend postaje sve veći hit i u Hrvatskoj pokazuje i činjenica kako se na policama trgovina već mogu kupiti šalice s njihovim likovima, a u nekim knjižarama se mogu pronaći i bilježnice s kojih se dečki smiješe svojim obožavateljima.
Uglavnom - klinci su poludjeli za Big Time Rushom!

Slušate li Big Time Rush? Sviđaju li vam se?

  • Slušam ih - odlični su!
  • Nikad čuo za njih!
  • Svakog dana ih gledam na Nickelodeonu

Ukupno glasova:


 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene