Ultra europe

Šalković i ove godine partija: 'Starim, ali ne gasi se plam'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Elekronički festival Ultra pretvorit će ponovno ovog ljeta Hrvatsku u svjetsku party metropolu.

Od 10. do 12. srpnja partijaneri iz cijeloga svijeta uživat će u nastupima najboljih svjetskih DJ-eva na splitskom Poljudu na ULTRA Europe festivalu. Središnje događanje bit će na Poljudu, a Ultra stiže i na otoke Vis te Brač. Hrvoje Šalković, Ivana Mišerić i Anita Dujić samo su neki od poznatih koji će se zabavljati na ovogodišnjem festivalu, a našoj ekipi otkrili su što očekuju.

Pogledaj i ovo showbuzz 250 sati glazbe Split još jednom pokazao da je uistinu centar svita - Ultra najbolji party u Europi

Najveći međunarodni događaj u povijesti Hrvatske - ULTRA Europe festival prošle je godine posjetilo 150.000

'Volim festivale, starim, ali ne gasi se plam, ići ću na Ultru, imam smještaj besplatan žena je iz Splita otići ćemo skupa, pit ćemo vodu naravno nećemo piti alkohol i pozivam sve da dođu pogotovo ove klince koji postaju muškarci', šali se Šalković koji će uskoro dobiti prvo dijete s glumicom Anom Gruicom.

A manekenka Anita Dujić ove godine prvi put će partijati na Poljudu i očekuje odličnu zabavu. 'Očekujem da će biti mlada opuštena ekipa koja inače ide na takve festivale. Slušam ja i muziku ali gledam kako se ljudi furaju super mi je taj neki beach look', kaže manekenka. Nakon trodnevnog ludila u Splitu, Ultra će se nastaviti manjim partijima na lokacijama Hvara i Brača, a sedmodnevna glazbena poslastica završit će se partijem na otoku Visu. Što nas čeka pogledajte u prilogu inMagazina.
 

 

#tbt Ultra Music Festival 2015Were you there?Music: Eelke Kleijn (official) - Celebrate Life (Spinnin' Records) Buy the Song: https://pro.beatport.com/release/celebrate-life/1502550Artist: https://www.facebook.com/eelkekleijnLabel: https://www.facebook.com/SpinninRecords

Posted by Ultra Music Festival on Thursday, May 7, 2015

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene