Zbogom nogometu

Vugrinec za mjesec dana u mirovini: 'Otvaramo novu priču'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rijetko se događa da vas na otvorenju izložbe dočeka crveni tepih. No kada je u pitanju otvorenje dugoočekivane izložbe kiparskog velikana Rodina u Zagrebu - sve je moguće.

Taj kulturni događaj nije propustio ni sin istaknutog kipara Mate Meštrović, koji je otkrio detalje o odnosima dvojice čuvenih umjetnika. A bilo je tu i političara, kulturnjaka, pa i nogometaša zaljubljenih u umjetnost.

Pogledaj i ovo Izložba galerija kupola Izložbu misli "Izlog u izradi" nastalu kao dio projekta "Ljeto iz knjigu" možete pogledati u Zagrebu od 17. veljače

Društvena krema na otvaranju kolekcije Vugrinec

'Znam Rodinov opus otprije, znam da je sve najbolje ovdje pa ću si uzet vremena da odmjerim malo', rekao je nogometaš i kolekcionar umjetnina Davor Vugrinec. Izložbu koja je u Umjetničkom paviljonu postavljena netom nakon što je u istom prostoru bila izložena njegova kolekcija, nogometaš je razgledao u društvu supruge.

Vuga broji nepunih mjesec dana do kraja nogometne sezone i odlaska u mirovinu. 'Vrijeme čini svoje. Ovu ćemo priču zatvoriti, a novu otvoriti', kaže Vugrinec.

Ne propustite posjetiti Rodenovu izložbu koja je otvorena sve do 20. rujna, do tada pogledajte što vas čeka u prilogu inMagazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene