Rade punom parom

Gdje su nestali bivši natjecatelji Supertalenta? Mi smo ih pronašli i otkrili čime se danas bave

Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 DNEVNIK.hr 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Luda kuća (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Galerija

Pitate li se ikad gdje su kandidati prijašnjih sezona Supertalenta? Bave li se i dalje onime čime su osvojili srca publike i žirija? Pronašli smo ih u Ludoj Kući.

Godinu dana nakon što su ušli u vaše domove putem malih ekrana, bivši natjecatelji Supertalenta i dalje se bave onim što vole.

Pogledaj i ovo Rene Bitorajac o Supertalentu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Publika je oduševljena Rene o reakcijama na Supertalent: ''Još me nikad toliko ljudi nije zaustavilo u dućanu''

''Evo, nakon Supertalenta se nalazimo i dalje na Velesajmu, treniramo, uživamo, rastemo skupa, veselimo se, družimo'', kazao je Mario Vrbanec iz skupine Malci.

''Nakon godinu dana došli smo dosta daleko što se tiče hrvatskog tržišta. Što je ustvari velika stvar za nas jer je to bila ideja dolaska na Supertalent, da nas publika malo vidi i prepozna'', otkrio je Filip Horvat iz Scifidelity Orchestra.

''Došao sam prije dva i pol tjedna sa sezone, bio sam animator, i sad ću malo pričekati, malo ću trošiti te novce i, iskreno, ljenčariti, haha, trebalo mi je. Tu i tamo i dalje plešem, nisam sad imao vremena, ali volio bi opet se malo pozabaviti time jer volim to'', kazao je Adrijan Popović.

A priliku za to dobio je u Ludoj Kući.

''Radi se o jednoj opuštenoj varijanti cabaretskog programa u kojoj se izmjenjuju performeri dok rulja, odnosno naša draga cijenjena publika, nazvana rulja, haha, sjedi po stolovima, pijucka, izlaze van, ulaze unutra, dakle potpuno jedna opuštena varijanta i nešto novo. Za svakog bude po nešto, malo muzike, malo plesa, malo stand up-a, malo akrobacija i tak. Pa to i je kao zapravo Supertalent u malom'', kazao je Rene Bitorajac.

Što su još otkrili bivši natjecatelji, pogledajte u video priči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene