Novi hit

''Budi kraj mene'' novi hit grupe Gea

PR PR Foto: PR

Svaka naša autorska pjesma ima svoju "priču", pa tako i ova. Pjesma "Budi kraj mene" nastala je kao nijedna dosad.

Pjesma "Budi kraj mene" novi je singl i spot grupe Gea, jedne od omiljenih domaćih grupa. Pjesmu s prepoznatljivim zvukom grupe napisali su Igor Drvenkar, bivši vokal koji gradi uspješnu solo karijeru, Dino Mihić te Dora Juričić Maleković koja je jedan od lead vokala grupe dok su za ljubavne stihove zaslužni Neven Banfić i Neno Kos.

Svaka naša autorska pjesma ima svoju "priču", pa tako i ova. Pjesma "Budi kraj mene" je nastala kao nijedna do sad. Naš Banfa je napisao jedan dio teksta, koji nam se svima dopao i nakon toga, sve je uslijedilo kao uragan. Ferzzo je završio tekst do kraja, a Igor se odmah "primio" skladanja glazbe uz asistenciju kolege Mihića i naše Dore. Tako je nastao i aranžman u "dvojcu" Drvenkar - Mihić. Rezultat je izvanredan....mi smo oduševljeni.
Svima koji su radili na ovoj pjesmi se zahvaljujemo, jer su svi dali svoj maksimum i nesebično se potrudili da pjesma bude što bolja.

Iako se članovi grupe Gea mogu dosada pohvaliti suradnjom s jakim autorskim imenima, Antom Pecotićem, Predragom Martinjakom, Branimirom Mihaljevićem, Nenadom Ninčevićem i drugima, novim singlom pokazuju svoju autorsku zrelost. Ljubav je glavna tema pjesama na njihovom novom studijskom albumu koji su najavili prethodnim singlom "Poljubi me nježno". Prvi album "Još te mogu iznenaditi" nazvan po njihovom najvećem hitu objavili su 2020. godine

Novi album smo zamislili kao album pjesama dueta, pa tako i ovom pjesmom nastavljamo niz od otprilike desetak pjesama koji će se naći na albumu. Kao i do sada, idemo "singl po singl" i kao i na prvom albumu, nećemo se vezati uz jednog autora, nego ćemo pjesme birati koje nam stilski najviše odgovaraju.

Za novu pjesmu "Budi kraj mene" snimljen je i spot, a redatelj Josip Ninković snimio ga je na Europskom trgu u Zagrebu koji se pokazao kao savršena lokacija.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene