Požurite!

Umagination 2014: Imamo i zadnje dobitnike za glazbeni spektakl

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Umagination 2014 dijeli 2x2 karte za ovaj glazbeni spektakl!

Alesso, progressive house DJ iz Švedske, koji trenutno drži 13. mjesto na top ljestvici časopisa ‘DJ Mag’, nedavno jedošao na prvo mjesto u Ujedinjenom Kraljevstvu sa singlom ‘Under Control’, nastao u suradnji s Calvinom Harrisom.

Pogledaj i ovo showbuzz Nova prilika DJ Danny Avila na ovogodišnjem Umaginationu 2014

Imamo 2 x 2 karte čitatelje Dnevnik.hr. Pošaljite nam zašto baš vi želite na Umagination na mail natjecaj@novatv.hr zajedno sa svojim osobnim podacima!

Imamo i posljednje dobitnike nagradnog natječaja Umaginationa koji je čitateljima Dnevnik.hr-a omogućio karte za koncerti spektakl:

Kristina Vellico
Stefan Došen

DJ Danny Avila na ovogodišnjem Umaginationu 2014

Ovih dana boravi u Americi, a večeras će nastupiti pred brojnim fanovima u Teksasu. Sutra ga čeka odlazak u jedan od najuzbudljivijih gradova na svijetu Las Vegas, a nakon svirki u Daylight Beach clubu te Light Night clubu, vraća se na stari kontinent i to ravno u Umag!

Peto jubilarno izdanje regionalnog glazbenog festivala u Umagu najavljuje spektakularno otvorenje vruće ljetne party sezone! Umagination 2014. koji se ove godine održava od 30. do 31. svibnja 2014. na prostoru ATP Dance Arene u Umagu, predstavlja impresivan line up, a sve ljubitelje vrhunske elektronske glazbe ove godine očekuje dvostruka doza zabave pod otvorenim umaškim nebom. Svjetske DJ zvijezde Alesso i Fedde Le Grand headlineri su rođendanskog izdanja istarskog festivala, a na pozornici ATP Dance Arene pridružit će im se i Thomas Gold, Danny Avila, Tujamo te grupa Vanillaz.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene