RYU&DANTE

RYU&DANTE i dalje planiraju zatvoriti Tomorrowland....i sve su bliže

PR PR Foto: PR

Njihov set bio je prepun nove glazbe (originalne pjesme, mashupovi, editi) te je zaradio ovacije po zavrsetku i pohvale. Osim eventa, uspostavili su odlican poslovni odnos sa Londonskom tvrtkom „A&T Sound“ poznatom po radu na raznim projektima sa svjetski poznatim umjetnicima poput Eda Sheerana, Due Lipe, Tiona Waynea, DaBabya,One Republica te kompanijama poput Universal Musica, Sonya te Warner Music Groupa.

Od prve zajedničke trake Rosé Model koja je objavljena 04.03.2022. i koju je jedna od najvećih diskografskih kuća na svijetu, Spinnin Records, uvrstila na svoju playlistu najboljih bass house pjesama 2022. dečki su ljeto proveli vrlo aktivno:

Pogledaj i ovo showbuzz Svemirski brod Klub Kalypso već 30 godina na clubbing sceni od sad u novom ruhu


Kalypso (86. klub svijeta) - 2 tjedna svirali na Zrću u istom klubu koji su sluzbeno otvorili za ovu sezonu. Otvarali za popularnu njemacku rap grupu 257ers, te svirali i nakon njih. Normalno odusevili sve prisutne svaki put.

Torino - Nakon Kalypsa proveli tjedan dana u Torinu. Radili u studiju Head Music Studio, (studio koji radi sa velikim imenima u nasoj industriji) s Lucom Testom na projektima za buducnost. Osim rada, svirali smo s Lucom Testom u klubu The Beach, jednom od najpopularnijih u tom djelu Italije, Torinu.

UMF - Nakon Torina, Ultra Europe, otvarali 3.dan na UMF Radio Stageu. Skupili brojne pozitivne dojmove ljudi iz cijelog svijeta, te odradili uspjesan intervju sa Enter ZG. Inicirali kontakt sa velikim imenima poput Martina Garrixa, DJ Snakea te manje poznatim ali nista manje bitnima, meksicko/americkim duom ANG te urugvajskom zvijezdom Reggiom.

I onda konačno 22.07. izasao je novi single, „Life In Death“, na popularnoj diskografskoj kuci Ensis Records. Single spaja zvukove trancea, sa svojim melodicnim i grandioznim breakdownom popracenim andeoskim zenskim vokalom, te modernog big rooma sa masivnim leadovima i energicnim kickom.

Podrzan je od strane najvecih imena elektronske industrije kao sto su KSHMR, Will Sparks, Luca Testa,2-Dutch (Showtek), Ultra/Ultra Records, Spinnin Records, Dharma Worldwide(KSMRova diskografska kuca).

Mjesec dana je provela u top 10 Future Rave 2022, playliste Spinnin Recordsa, Davida Guette i Mortena.

Dosegla je top 40 na 2 Beatportove ljestvice, „Hype Picks:Mainstage“ te „Best New Hype Mainstage: July“. Kuriozitetno chartala je u top 50 pjesama u Rumunjskoj.

Spomenuto djelo mozete poslusati na sljedecem linku:
https://open.spotify.com/track/6FpOxtOp2G5VNGlJp5jtN6?si=1ff910ad6c5c4c9b

London - Isti dan kad je single izasao, svirali su na eventu koji je organiziran od strane Revealed Recordingsa, Hardwellove izdavacke kuce. Event se odrzavao u kultnom Londonskom klubu, poznatom svim zaljubljenicima u elektronsku glazbu, a i onim drugima, Ministry of Sound (32. klub svijeta).

Na eventu su svirali sa svjetskim imenima kao sto su KSHMR, Maddix, Pink Panda, Dr Phunk, Olly James te Luca Testa.

Njihov set bio je prepun nove glazbe (originalne pjesme, mashupovi, editi) te je zaradio ovacije po zavrsetku i pohvale. Osim eventa, uspostavili su odlican poslovni odnos sa Londonskom tvrtkom „A&T Sound“ poznatom po radu na raznim projektima sa svjetski poznatim umjetnicima poput Eda Sheerana, Due Lipe, Tiona Waynea, DaBabya,One Republica te kompanijama poput Universal Musica, Sonya te Warner Music Groupa.

Osim brojnih domacih/internacionalnih nastupa, odlucili su sudjelovati i zapoceti sluzbenu DJ Mag kampanju za izbor top 100 DJ svijeta.

DJ Mag je britanski casopis koji svake godine bira najbolje DJe svijeta glasanjem na njihovom websiteu. Konkurencija je brojna i jaka pa tako svaki glas dobro dode, svoj glas za RYU&DANTE mozete ostaviti na sljedecem linku - http://vote.djmag.com/

I dalje planiraju zatvoriti Tomorrowland. A sto se tice upcoming pjesama, ocekujte vrlo brzo release na izdavackoj kuci jednog od ranije spomenutih zvijezda.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene