3. veljače

Omiljeni sarajevski bend Letu štuke vraća se u Zagreb, predstavljaju bezvremenske hitove i presjek karijere

Letu Štuke Letu Štuke Foto: Letu Štuke/PR

Omiljeni sarajevski bend Letu štuke vraća se u Zagreb i to u klub Sax u subotu, 3. veljače 2024.

Bend predvođen jednim od najutjecajnijih pop rock autora ovih prostora, Dinom Šaranom, donosi svoje bezvremenske hitove i presjek karijere.

Ono što je počelo 1986. u Sarajevu kao bend i otpor prema tamošnjoj pop školi, nakon duže pauze ponovo se aktivira od 2004. godine. Od tada bend slovi za jedan od najboljih s ovih prostora, a pjesme koje stvaraju su poezija iza koje stoji bravurozni Dino Šaran.

Specifični umjetnički izraz, društveno-politički angažirani tekstovi koji seciraju stanje u društvu, intimna i aktualna lirika dio su Šaranovog autorskog rukopisa kojeg struka i kolege stavljaju među vodeće autore regije.

Ovaj bend je već prvim albumom “Letu štuke”, koji je nedavno dobio i remasterirano izdanje, stvorio hitove poput “Minimalizam”, “Šutiš” i “Mjesto za dvoje”. Sljedeći albumi “Proteini i ugljikohidrati”, “Brojevi računa” i novi “Topla voda”, koji je uslijedio nakon sedam godina studijske tišine, potvrdili su njihov utjecaj, prepoznatljiv integritet i dozu kompleksnosti.

Letu štuke su zavrijedili legendarni status i označeni kao vodeća alter-pop imena regiji. Uz singlove s četvrtog hvaljenog albuma “Topla voda”, poput “Bože zdravlja”, “Supermarket”, “Bočice” i “Zemlja gori”, koji su snimili s Dubiozom kolektiv, publika će čuti i najveće hitove, poput “‘Tesla”, “Bella dona” ili “Sunce”.

Ulaznice su dostupne u sustavu Eventima i na blagajni kluba.

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene