Nova 2015.

Giuliano koncertima dočekuje Novu godinu u Samoboru i Kninu!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Samoborci i Kninjani uživat će u nastupu Giuliana koji je oduševio sve svojim transformacijama u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'!

Nakon što je aktualnim singlom 'Miriše' u izdanju Hit Recordsa osvojio slušatelje, a pjesme ne silazi s vrhova top ljestvica, te što nas je razveseljavao transformacijama u showu 'Tvoje lice zvuči poznato' gdje je došao do finala, vrijeme je da Giuliano velikim glazbenim finalom završi godinu na izmaku.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić - 2 "Ja gledam i kontam..." Evo zašto je Goran Navojec zaključio da je naša pjevačica zaslužila čistu peticu iz jednog predmeta, ovo stvarno nije bilo lako!

Giuliano kao Lou Bega pobijedio u 11.epizodi showa 'Tvoje lice zvuči poznato' i ušao u finale

A kako bolje ući u Novu nego uz pjesmu i koncerte, a Giuliano se pobrinuo da to napravi ne jednom već dva puta. Tako će 31. prosinca točno u podne nastupiti u Samoboru na manifestaciji 'Doček Nove godine u podne u Samoboru', a nakon čega kreće u južnije krajeve.

Naime Giuliano će ispratiti staru u Kninu, gdje će na glavnom gradskom Trgu, zajedno sa stanovnicima Knina i njihovim gostima velikim koncertom ući u Novu 2015. godinu.

Dodajmo za kraj kako će uoči dočeka Nove godine u Samoboru i Kninu, Giuliano nastupiti i na tradicionalnom božićnom koncertu pod nazivom 'Božićni Mega Koncert Radija 105' koji će se u Čakovcu održati 26. prosinca.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene