Koncert na Tvrđavi sv. Mihovila

Bonobo u kolovozu stiže na Tvrđavu sv. Mihovila!

PR PR Foto: PR

Bonobo, jedan od najvećih u svijetu dance glazbe, ove je godine bio dvaput nominiran za prestižnog Grammyija, s Fragments za najbolji dance/elektronski album i s Rosewood za najbolju dance/elektronsku pjesmu.

Bonobo, jedan od najomiljenijih svjetskih glazbenika, majstor kombiniranja stilova i godinama headliner velikih svjetskih festivala, nastupa na Tvrđavi sv. Mihovila 8. kolovoza, gdje će ujedno i obilježiti desetu sezonu jedne od najljepših pozornica na Jadranu. Simon Green, umjetničkog imena Bonobo, na sceni je više od 20 godina, a na pozornici Tvrđave sv. Mihovila nastupit će u pratnji osmeročlanog benda u sklopu iznimno uspješne turneje Fragments Live.

Prvi set ulaznica dostupan je u sustavu Eventim i u City Pointu Tvrđave kulture Šibenik po cijeni od 45€, a nakon toga cijena ulaznice iznosit će 55€. Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10% na ulaznice kupljene u City pointu Tvrđave kulture Šibenik.

FRAGMENTS LIVE

Poznat po vještinama kombiniranja trip-hopa, jazza, elektronike, hip hopa i jazza, Bonobo u Šibenik dolazi izvesti stvari iz bogate dvadesetogodišnje karijere, s posebnim naglaskom na posljednji album Fragments – najemotivniji album koji je ikada stvorio.

Bonobo, jedan od najvećih u svijetu dance glazbe, ove je godine bio dvaput nominiran za prestižnog Grammyija, s Fragments za najbolji dance/elektronski album i s Rosewood za najbolju dance/elektronsku pjesmu.

Njegov album Migrations iz 2017. godine bio je na prvom mjestu Billboard dance ljestvice i među Top Ten albuma niza zemalja Europe i svijeta. Bonobo je surađivao sa sjajnim imenima - Erykah Badu, Ólafur Arnalds, Jon Hopkins, George Fitzgerald, London Grammar, Gorillaz i Michael Kiwanuka, koji je na sv. Mihovilu nastupao u ljeto 2019. godine.
 

ZA POVOLJNIJE ULAZNICE UČLANITE SE U KLUB PRIJATELJA!
Uz iskaznicu Kluba prijatelja možete povoljnije do ulaznica za top koncerte na Tvrđavi sv. Mihovila koje organizira Tvrđava kulture.
Pozornica na Mihovilu ovo ljeto slavi desetu koncertnu sezonu koja će biti posebno obilježena i jedva čekamo s vama podijeliti što smo sve pripremili za slavljeničko ljeto! Na popisu izvoođača su itekako zvučnih imena, a val najave inozemnih gostovanja već kreće - pratite nas!

Učlanite se i iskoristite ovu i brojne druge pogodnosti!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene