Spektaklurani nastup!

Kultni Franz Ferdinand rasplesao deset tisuća Varaždinaca i njihovih gostiju, bila je to noć za pamćenje!

Franz Ferdinand na Špancirfestu Franz Ferdinand na Špancirfestu PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Franz Ferdinand na Špancirfestu +0 Joker Out na Špancirfestu Galerija

Na Špancirfest su već od jutra stizali fanovi Franza Ferdinanda j Joker Outa pa se gradom osjećao sjajan šušur. Bendovi su oduševili spektakularnim nastupima!

Varaždin je gorio i odzvanjao sjajnim ritmovima i vrhunskom glazbom. PAN pozornica Stari Grad prvo je ugostila grupu Joker Out, a vrisak teenagerica podsjećao je na tipične američke filmove u kojima lete razni predmeti na pozornicu.

Oko 8000 posjetiteljica i poneki posjetitelj plesali su i pjevali, a prvi su red zauzele najveće obožavateljice sa zanimljivim porukama. Momci su bili odlični, a vjerujemo da im ovo nije zadnji dolazak u Varaždin.

Jučer su na Špancirfest već od jutra stizali fanovi Franza Ferdinanda pa se gradom osjećao sjajan šušur. Nakon nastupa predgrupe na pozornicu su se popeli članovi kultnog benda i krenuli s 90-minutnom svirkom, koja je sve oduševila, a više od 10 000 posjetitelja pjevalo je i plesalo uz pjesme koje su već pravi evergreen. Donijeli su odličnu energiju i još jednom pokazali da su vrhunski glazbenici čija vještina ne blijedi.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Leni Klum - 5 Leni Klum - 4 Leni Klum - 1 Leni Klum - 2 +15 Leni Klum - 6 Celebrity U lijepu kćer Heidi Klum nitko nije prestao gledati, njezine obline u bikiniju izazvale su pravu pomutnju na plaži!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bianca Censori i Kanye West - 4 Bianca Censori i Kanye West - 3 Bianca Censori i Kanye West - 2 Bianca Censori i Kanye West - 6 +25 Bianca Censori i Kanye West - 1 Celebrity Supruga kontroverznog repera razbjesnila je naše susjede bizarnim i potpuno prozirnim kreacijama, a sada se suočava s ozbiljnim posljedicama!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene