kakve ljepotice!

Zvijezde "Kumova" nije baš lako prepoznati izvan seta, pogledajte kako izgledaju kad se dotjeraju za izlazak!

Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Nova TV 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Mihelčić Mirna Mihelčić Petra Kraljev Mirna Mihelčić Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev - 4 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev - 6 +16 Petra Kraljev Galerija

Zvijezde serije "Kumovi" Mirna Mihelčić i Petra Kraljev oduševile su izdanjima za proslavu rođendana portala Zadovoljna.hr.

Portal Zadovoljna.hr proslavio je veliki 15 rođendan, a na tulumu su bile i zvijezde najgledanije serije u Hrvatskoj - "Kumovi".

Pogledaj i ovo Proslava rođendana Ane Uršule Najev iznenadili slavljenicu Pogledajte kako glumci iz Kumova izgledaju kad se opuste, osvanule su snimke vesele rođendanske proslave na kojoj su se okupili!

Mirna Mihelčić, koja u seriji glumi Matiju Macan, i Petra Kraljev, koju gledamo u ulozi Milice Crljen, za tu su se prigodu posebno dotjerale, a nijednu nije lako prepoznati izvan seta.

Mirna je nosila crni sako i topić te elegantne bijele hlače, a kosu je uvila te je bila našminkanija nego inače.

"Kad dođem na posao, prvo dolazim u make-up te se događa transformacija iz Mirne s podočnjacima i bez šminke u Matiju koja izgleda popeglano. Stoga smo tu ujutro najranije zorom. Onda se budimo i dolazim k sebi tu. U šminki sam dosta kratko jer Matija i nema neku frizuru, možda 15-ak minuta taman da se malo razbudim. Nakon šminke idemo se u potpunosti prerušiti u Matiju da možemo ući u lik", ispričala je Mirna jednom prilikom za IN magazin.

Petra se odučila za lepršavu zelenu haljinu, koju je upotpunila bež sakoom i neutralnim modnim dodacima, dok smo je u seriji najčešće navikli gledati u upečatljivim i šarenim izdanjima.

Inače, serija "Kumovi" ušla je u finalni tjedan emitiranja, nakon čega ćemo se nakratko oprostiti od ekipe iz Zaglava.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Sharon Stone Sharon Stone Sharon Stone - 6 Sharon Stone - 1 +22 Sharon Stone Celebrity Ma je l' moguće da je njoj 65 godina? U sićušnom bikiniju legendarna plavuša srušila Instagram, pogledajte zašto!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Leo Cvetković, Survivor - 1 Leo Cvetković, Survivor - 2 Leo Cvetković, Survivor - 3 Leo Cvetković, Survivor - 4 +18 Leo Cvetković, Survivor - 5 Celebrity Leo nam je otkrio za čime najviše žali poslije kraja avanture Survivor, a evo i tko su njegovi favoriti za pobjedu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene