Danas...potpuno drukčije!

Kakav 'odbijanac': 'Ne bi trebala biti glumica, nisi dovoljno lijepa!'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Iako je danas jedna od najtalentiranijih glumica svoje generacije, na samom početku karijera Winone Ryder – i nije izgledala tako blistavo.

Naime, Winona Ryder je u intervjuu za časopis 'Interwiev' priznala kako su joj na početku karijere rekli 'kako bi trebala zaboraviti glumu'.

Pogledaj i ovo showbuzz Pogledajte! 'Ovoliko poljubaca nisam dobio ni u srednjoj školi!'

>> Teško je u to povjerovati, ali tvrdi: 'Odbijali su me milijun puta!'

'Bila sam na audiciji na kojoj je usred moje rečenice casting redateljica izjavila: Slušaj, mala. Ne bi trebala biti glumica, Nisi dovoljno lijepa. Trebala bi se vratiti otkud si došla i završiti školu. Nemaš ono nešto', objasnila je 41-godišnja glumica.

'Ona je bila vrlo iskrena i otvorena. Mislim da je vjerovala da mi radi uslugu. Imala sam tada oko 15 ili 16 godina. Bilo je smiješno, a to je samo dokaz kako su me roditelji odgojili. Nisam se slomila. Usadili su mi osjećaj da je cool biti jedinstven i poseban i ne željeti se uklopiti ', dodala je Winona.

Inače, Winona Ryder je filmski debi ostvarila 1986. u filmu 'Lucas', a već iduće godine igrala je i prvu glavnu ulogu u drami 'Square Dance'. No uloga koja ju je lansirala u zvjezdanu orbitu bila je ona u filmu 'Edvard Škaroruki', u kojem je 1990. glumila s tadašnjim dečkom Johnnyjem Deppom. Tri godine poslije Winona je i prvi put nominirana za Oscara – za ulogu u hit filmu 'Doba nevinosti'.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene