Veseli i spontani!

Princ William i Kate Middleton pokazali su svoju vrckavu stranu: "Uvijali su kukove kao da nitko drugi ne postoji!''

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea plesali su s lokalnim stanovništvom i kušali čokoladu na farmi kakaa dok su istraživali Belize.

Kate i William dosad su pokazali kako se vole opustiti i isprobati razne novitete prilikom svojih službenih putovanja pokrajinama koje spadaju pod vlast kraljice Elizabete.

Pogledaj i ovo Princ William i princ Harry Svi se nadaju pomirbi Princ Harry stupio je u kontakt s bratom nakon tužnih vijesti o Kate Middleton, blizak izvor zna kako

Tako je bilo i protekli vikend na drugom danu njihova putovanja povodom proslave Platinastog jubileja Elizabete II. - događaja kojim se obilježava 70. godišnjica njezina dolaska na vlast.

"Uvijali su kukove kao da nitko drugi ne postoji" rekla je Laura Cacho, lokalna organizatorica festivala koja je plesala s Williamom.

 

Kate je prva prihvatila poziv na ples te se pridružila djeci iz lokalne škole u kulturnom centru Garifuna u selu Hopkins uz plažu. Uskoro im se pridružio i William, a svojom spontanošću i veseljem oduševili su stanovnike koji su ih dočekali i darivali parom drvenih maraka - instrumenta karakterističnog za karipsku i latino glazbu.

Vojvotkinja ni ovog puta nije razočarala svojim izgledom pa je za putovanje na ovo obalno mjesto odabrala laganu haljinu plave boje s uzorkom te udobne cipele na petu. 

Tijekom upoznavanja s lokalnom kulturom, par je isprobao čokoladu proizvedenu na farmi, razna jela lokalnog chefa te su se okušali u mljevenju kakaovih zrna. Pritom se budući kralj našalio i zatražio posao.

"Mogu li doći raditi za vas? To je moj đir!", rekao je William. 

Nakon kušanja čokolade i plesa, kraljevski par je upoznao lokalne zaštitare okoliša te saslušao njihova nastojanja da se očuva greben Belizea. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Vanna Vanna i Boytronic Vanna i Boytronic Vanna - 1 +9 Vanna - 2 Celebrity Vanna pokazala prelijepu kćer, koja slavi 21. rođendan, Jana je od mame naslijedila sve najbolje!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Karlo Rusan i Maja Šuput - 4 Karlo Rusan i Maja Šuput - 2 Igor Mešin i Maja Šuput - 5 Igor Mešin i Maja Šuput - 6 +0 Igor Mešin i Maja Šuput - 1 Celebrity Maja Šuput objavila predivne fotografije s krštenja sinčića Blooma, za kumu je odabrala svoju blisku prijateljicu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene